Bielenda Comfort+

eksfoliacijske nogavice za mehčanje in vlaženje kože stopal

Bielenda Comfort+ eksfoliacijske nogavice za mehčanje in vlaženje kože stopal
Bielenda Comfort+ eksfoliacijske nogavice za mehčanje in vlaženje kože stopal
2 x 20 ml
3,49

Koda: BND2180 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici potovalni set za kozmetiko ali olje za sončenje brezplačno ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
DPD
četrtek 18. 7. 2019
Bielenda Comfort+
2 x 20 ml | 3,49

Opis izdelka Bielenda Comfort+

Posebna nega Bielenda Comfort+ bo izvrstno poskrbela za vaše noge in stopala.

Lastnosti:

  • intenzivno regenerira
  • pušča nežno in gladko kožo
  • pospešuje obnovo razpokane kože

Lastnosti

Tip kože
otrdela

O blagovni znamki Bielenda

Kozmetika Bielenda nosi ime svoje ustanoviteljice Barbare Bielende, ki je uspešna diplomantka Kemijske fakultete univerze v Gdansku. Bogata ponudba te blagovne znamke vključuje več kot 400 proizvodov, ki so namenjeni za navadne uporabnike in tudi za profesionalne salone lepote ali wellness centre.

Bielenda je tudi prva poljska blagovna znamka, ki je začela ponujati pripravke, ki vsebujejo izvleček dragocenega dreva dvokrpega ginka (Ginko biloba). Kreme, olja za kopel, masla za telo in druge proizvode blagovne znamke Bielenda razvijajo na podlagi najnovejših znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli številne naravne sestavine.

Izdelki Bielenda morajo pred uvedbo na trg prestati strogo dermatološko testiranje in se odlikujejo po visoki učinkovitosti. Zahvaljujoč njihovi izjemno nežni sestavi lahko to kozmetiko uporabljajo tudi alergiki. Blagovna znamka Bielenda zagotovo prevzame vse uporabnike, ki hrepenijo po lepem in mladostnem videzu in iščejo kakovost po prijazni ceni.