Bielenda Crazy Kiss Strawberry

mehčalni sladkorni piling za ustnice

Bielenda Crazy Kiss Strawberry mehčalni sladkorni piling za ustnice
Bielenda Crazy Kiss Strawberry mehčalni sladkorni piling za ustnice
Bielenda Crazy Kiss Strawberry mehčalni sladkorni piling za ustnice
Novost
15 g
4,90

Koda: BND05395 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
torek 23. 4. 2019
Bielenda Crazy Kiss Strawberry
15 g | 4,90

Opis kozmetike Bielenda Crazy Kiss Strawberry

Balzam za ustnice Bielenda Crazy Kiss Strawberry je nepogrešljiv pripomoček za nego občutljive kože ustnic v vseh letnih časih.

Lastnosti:

  • globinsko vlaži in intenzivno hrani
  • ustnice pušča mehke in gladke
  • popravlja razpokane ustnice

Navodilo za uporabo:
Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.

Lastnosti

Konsistenca
piling

O blagovni znamki Bielenda

Kozmetika Bielenda nosi ime svoje ustanoviteljice Barbare Bielende, ki je uspešna diplomantka Kemijske fakultete univerze v Gdansku. Bogata ponudba te blagovne znamke vključuje več kot 400 proizvodov, ki so namenjeni za navadne uporabnike in tudi za profesionalne salone lepote ali wellness centre.

Bielenda je tudi prva poljska blagovna znamka, ki je začela ponujati pripravke, ki vsebujejo izvleček dragocenega dreva dvokrpega ginka (Ginko biloba). Kreme, olja za kopel, masla za telo in druge proizvode blagovne znamke Bielenda razvijajo na podlagi najnovejših znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli številne naravne sestavine.

Izdelki Bielenda morajo pred uvedbo na trg prestati strogo dermatološko testiranje in se odlikujejo po visoki učinkovitosti. Zahvaljujoč njihovi izjemno nežni sestavi lahko to kozmetiko uporabljajo tudi alergiki. Blagovna znamka Bielenda zagotovo prevzame vse uporabnike, ki hrepenijo po lepem in mladostnem videzu in iščejo kakovost po prijazni ceni.