Bielenda Hydra Care Coconut & Aloe

čistilno olje za obraz za dehidrirano suho kožo

Bielenda Hydra Care Coconut & Aloe čistilno olje za obraz za dehidrirano suho kožo
Bielenda Hydra Care Coconut & Aloe čistilno olje za obraz za dehidrirano suho kožo
Bielenda Hydra Care Coconut & Aloe čistilno olje za obraz za dehidrirano suho kožo
140 ml
7,90

Koda: BND2467 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
petek, 22. 3. 2019
Bielenda Hydra Care Coconut & Aloe
140 ml | 7,90

Opis kozmetike Bielenda Hydra Care Coconut & Aloe

Čistilno olje Bielenda Hydra Care Coconut & Aloe je edinstven pripravek za popolno in nežno čiščenje celega obraza. Svoji koži privoščite nego, ki ji zagotavlja zdravje, lepoto in privlačnost!

Lastnosti:

  • s kože odstrani umazanijo celega dne
  • vlaži kožo
  • kožo dela prožno in voljno

Navodilo za uporabo:
Nežno vmasirajte majhno količino olja na navlaženo kožo celega obraza in vratu. Odstranite umazanijo in morebitne ostanke ličil. Temeljito sperite s toplo vodo.

Lastnosti

Konsistenca
olje
Tip kože
dehidrirana, suha

O blagovni znamki Bielenda

Kozmetika Bielenda nosi ime svoje ustanoviteljice Barbare Bielende, ki je uspešna diplomantka Kemijske fakultete univerze v Gdansku. Bogata ponudba te blagovne znamke vključuje več kot 400 proizvodov, ki so namenjeni za navadne uporabnike in tudi za profesionalne salone lepote ali wellness centre.

Bielenda je tudi prva poljska blagovna znamka, ki je začela ponujati pripravke, ki vsebujejo izvleček dragocenega dreva dvokrpega ginka (Ginko biloba). Kreme, olja za kopel, masla za telo in druge proizvode blagovne znamke Bielenda razvijajo na podlagi najnovejših znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli številne naravne sestavine.

Izdelki Bielenda morajo pred uvedbo na trg prestati strogo dermatološko testiranje in se odlikujejo po visoki učinkovitosti. Zahvaljujoč njihovi izjemno nežni sestavi lahko to kozmetiko uporabljajo tudi alergiki. Blagovna znamka Bielenda zagotovo prevzame vse uporabnike, ki hrepenijo po lepem in mladostnem videzu in iščejo kakovost po prijazni ceni.