Bielenda Hydra Care Coconut & Aloe vlažilna meglica za obraz in telo

Bielenda Hydra Care Coconut & Aloe vlažilna meglica za obraz in telo
Bielenda Hydra Care Coconut & Aloe vlažilna meglica za obraz in telo
200 ml
6,00

Koda: BND2468 | Na zalogi
1
DPD
sreda 28. 4. 2021

Opis Bielenda Hydra Care Coconut & Aloe
Lastnosti

Osvežilno pršilo za obraz Bielenda Hydra Care Coconut & Aloe bo prebudilo vašo kožo katerikoli del dneva in ji nudilo takojšnje olajšanje.

Lastnosti:

  • vlaži in rahlo mehča
  • pomaga preprečiti izsušenost kože
  • osvežuje in daje energijo

Sestava:

  • brez alkohola

Navodilo za uporabo:
Nanesite kadarkoli čez dan.

Lastnosti

Tip kože
suha
Tip kože
suha
Učinek
Vlaženje

O blagovni znamki Bielenda

Kozmetika Bielenda nosi ime svoje ustanoviteljice Barbare Bielende, ki je uspešna diplomantka Kemijske fakultete univerze v Gdansku. Bogata ponudba te blagovne znamke vključuje več kot 400 proizvodov, ki so namenjeni za navadne uporabnike in tudi za profesionalne salone lepote ali wellness centre.

Bielenda je tudi prva poljska blagovna znamka, ki je začela ponujati pripravke, ki vsebujejo izvleček dragocenega dreva dvokrpega ginka (Ginko biloba). Kreme, olja za kopel, masla za telo in druge proizvode blagovne znamke Bielenda razvijajo na podlagi najnovejših znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli številne naravne sestavine.

Izdelki Bielenda morajo pred uvedbo na trg prestati strogo dermatološko testiranje in se odlikujejo po visoki učinkovitosti. Zahvaljujoč njihovi izjemno nežni sestavi lahko to kozmetiko uporabljajo tudi alergiki. Blagovna znamka Bielenda zagotovo prevzame vse uporabnike, ki hrepenijo po lepem in mladostnem videzu in iščejo kakovost po prijazni ceni.

Recenzija Bielenda Hydra Care Coconut & Aloe