Bielenda Magic Peel

nežni piling za osvetlitev kože

Bielenda Magic Peel nežni piling za osvetlitev kože
Bielenda Magic Peel nežni piling za osvetlitev kože
8 g
0,99

Koda: BND4900 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
Bielenda Magic Peel
8 g | 0,99

Opis izdelka Bielenda Magic Peel

Piling za obraz Bielenda Magic Peel čisti kožo v globino, odstranjuje vso umazanijo in jo gladi.

Lastnosti:

  • učinkovito obnavlja kožo
  • osvetljuje in izenačuje kožo
  • gladi in mehča kožo

Navodilo za uporabo:
Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.

Lastnosti

Tip kože
za vse tipe kože
Učinek
eksfoliacija, osvetljevanje, revitalizacija

O blagovni znamki Bielenda

Kozmetika Bielenda nosi ime svoje ustanoviteljice Barbare Bielende, ki je uspešna diplomantka Kemijske fakultete univerze v Gdansku. Bogata ponudba te blagovne znamke vključuje več kot 400 proizvodov, ki so namenjeni za navadne uporabnike in tudi za profesionalne salone lepote ali wellness centre.

Bielenda je tudi prva poljska blagovna znamka, ki je začela ponujati pripravke, ki vsebujejo izvleček dragocenega dreva dvokrpega ginka (Ginko biloba). Kreme, olja za kopel, masla za telo in druge proizvode blagovne znamke Bielenda razvijajo na podlagi najnovejših znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli številne naravne sestavine.

Izdelki Bielenda morajo pred uvedbo na trg prestati strogo dermatološko testiranje in se odlikujejo po visoki učinkovitosti. Zahvaljujoč njihovi izjemno nežni sestavi lahko to kozmetiko uporabljajo tudi alergiki. Blagovna znamka Bielenda zagotovo prevzame vse uporabnike, ki hrepenijo po lepem in mladostnem videzu in iščejo kakovost po prijazni ceni.