Bielenda Skin Clinic Professional Correcting

tonik za kožo z nepravilnostmi

Bielenda Skin Clinic Professional Correcting tonik za kožo z nepravilnostmi
Bielenda Skin Clinic Professional Correcting tonik za kožo z nepravilnostmi
200 ml
3,90

Koda: BND1836 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 22. 8. 2019
Bielenda Skin Clinic Professional Correcting
200 ml | 3,90

Opis izdelka Bielenda Skin Clinic Professional Correcting

Čistilna voda Bielenda Skin Clinic Professional Correcting predstavlja zadnji korak pri čiščenju kože. Odstranjuje ostanke ličil in umazanij in kožo pušča čudovito svežo.

Lastnosti:

  • čisti in dezinficira kožo
  • zmanjša pomanjkljivosti kože
  • pušča mat videz kože, ki je mehka na dotik
  • pomirja in tonira

Navodilo za uporabo:
Nanašajte z vatno blazinico in s krožnimi gibi očistite kožo. Ponavljajte, dokler blazinica ni povsem čista. Ne spirajte.

Lastnosti

Aktivne snovi
hialuronska kislina
Konsistenca
tonik
Tip kože
mastna, mešana

O blagovni znamki Bielenda

Kozmetika Bielenda nosi ime svoje ustanoviteljice Barbare Bielende, ki je uspešna diplomantka Kemijske fakultete univerze v Gdansku. Bogata ponudba te blagovne znamke vključuje več kot 400 proizvodov, ki so namenjeni za navadne uporabnike in tudi za profesionalne salone lepote ali wellness centre.

Bielenda je tudi prva poljska blagovna znamka, ki je začela ponujati pripravke, ki vsebujejo izvleček dragocenega dreva dvokrpega ginka (Ginko biloba). Kreme, olja za kopel, masla za telo in druge proizvode blagovne znamke Bielenda razvijajo na podlagi najnovejših znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli številne naravne sestavine.

Izdelki Bielenda morajo pred uvedbo na trg prestati strogo dermatološko testiranje in se odlikujejo po visoki učinkovitosti. Zahvaljujoč njihovi izjemno nežni sestavi lahko to kozmetiko uporabljajo tudi alergiki. Blagovna znamka Bielenda zagotovo prevzame vse uporabnike, ki hrepenijo po lepem in mladostnem videzu in iščejo kakovost po prijazni ceni.