Bielenda Total Look Make-up Nude Mist

pršilo za fiksiranje make-upa

Bielenda Total Look Make-up Nude Mist pršilo za fiksiranje make-upa
Bielenda Total Look Make-up Nude Mist pršilo za fiksiranje make-upa
4,99

Prihranite 10%
75 ml
4,49

Koda: BND2329 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Bielenda Total Look Make-up Nude Mist
75 ml | 4,49

Opis izdelka Bielenda Total Look Make-up Nude Mist

Izdelek za utrditev ličenja Bielenda Total Look Make-up Nude Mist je nepogrešljiv pripomoček, ki zagotavlja, da bo vaš make up popoln tudi po nekaj urah.

Lastnosti:

  • dolgotrajna utrditev make upa
  • preprečuje razmazanje in bledenje ličil
  • kožo pušča mehko
  • zmanjšuje lesk

Navodilo za uporabo:
Pred uporabo temeljito pretresite, razpršite primerno količino pripravka na obraz. Izognite se neposrednemu stiku z očmi. Ponovite po potrebi kadarkoli čez dan.

O blagovni znamki Bielenda

Kozmetika Bielenda nosi ime svoje ustanoviteljice Barbare Bielende, ki je uspešna diplomantka Kemijske fakultete univerze v Gdansku. Bogata ponudba te blagovne znamke vključuje več kot 400 proizvodov, ki so namenjeni za navadne uporabnike in tudi za profesionalne salone lepote ali wellness centre.

Bielenda je tudi prva poljska blagovna znamka, ki je začela ponujati pripravke, ki vsebujejo izvleček dragocenega dreva dvokrpega ginka (Ginko biloba). Kreme, olja za kopel, masla za telo in druge proizvode blagovne znamke Bielenda razvijajo na podlagi najnovejših znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli številne naravne sestavine.

Izdelki Bielenda morajo pred uvedbo na trg prestati strogo dermatološko testiranje in se odlikujejo po visoki učinkovitosti. Zahvaljujoč njihovi izjemno nežni sestavi lahko to kozmetiko uporabljajo tudi alergiki. Blagovna znamka Bielenda zagotovo prevzame vse uporabnike, ki hrepenijo po lepem in mladostnem videzu in iščejo kakovost po prijazni ceni.