Bielenda Vaseline

kozmetični vazelin

Bielenda Vaseline kozmetični vazelin
Bielenda Vaseline kozmetični vazelin
Bielenda Vaseline kozmetični vazelin
25 ml
2,90

Koda: BND2123 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek, 25. 2. 2019
Bielenda Vaseline
25 ml | 2,90

Opis kozmetike Bielenda Vaseline

Da bi bila koža zdrava in lepa, je treba za njo dobro skrbeti. Pripravek za podnevi in ponoči Bielenda Vaseline daje koži vso potrebno nego.

Lastnosti:

  • globinsko vlaži in hrani kožo
  • ščiti kožo pred zunanjimi škodljivimi vplivi
  • popravlja pomanjkljivosti kože

Navodilo za uporabo:
Nanesite na čisto kožo in z rahlimi, krožnimi gibi razmažite.

Lastnosti

Po problemu kože
zaščita kože
Starost
za vse starosti
Tip kože
za vse tipe kože
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Bielenda

Kozmetika Bielenda nosi ime svoje ustanoviteljice Barbare Bielende, ki je uspešna diplomantka Kemijske fakultete univerze v Gdansku. Bogata ponudba te blagovne znamke vključuje več kot 400 proizvodov, ki so namenjeni za navadne uporabnike in tudi za profesionalne salone lepote ali wellness centre.

Bielenda je tudi prva poljska blagovna znamka, ki je začela ponujati pripravke, ki vsebujejo izvleček dragocenega dreva dvokrpega ginka (Ginko biloba). Kreme, olja za kopel, masla za telo in druge proizvode blagovne znamke Bielenda razvijajo na podlagi najnovejših znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli številne naravne sestavine.

Izdelki Bielenda morajo pred uvedbo na trg prestati strogo dermatološko testiranje in se odlikujejo po visoki učinkovitosti. Zahvaljujoč njihovi izjemno nežni sestavi lahko to kozmetiko uporabljajo tudi alergiki. Blagovna znamka Bielenda zagotovo prevzame vse uporabnike, ki hrepenijo po lepem in mladostnem videzu in iščejo kakovost po prijazni ceni.

free delivery