Billion Dollar Brows Color & Control

baza in balzam za obrvi 2 v 1

Billion Dollar Brows Color & Control baza in balzam za obrvi 2 v 1
Billion Dollar Brows Color & Control baza in balzam za obrvi 2 v 1
Razprodaja
4 ml
20,14

Koda: BDB0018 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
Billion Dollar Brows Color & Control
4 ml | 20,14

Opis izdelka Billion Dollar Brows Color & Control

Svinčnik za obrvi Billion Dollar Brows Color & Control vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi.

Lastnosti:

  • poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto
  • obarva premalo izrazite obrvi
  • takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi
  • dolgo obstojen učinek

Navodilo za uporabo:
Nanašajte na obrvi s pomočjo nanašalne krtačke od sredine obraza navzven.

Lastnosti

Barva
roza
Vodoodporno
no

O blagovni znamki Billion Dollar BrowsLepe obrvi zasluži vsaka ženska. Zato se je kozmetična blagovna znamka Billion Dollar Brows odločila, da se bo osredotočila na to, kako dobiti popolne obrvi najbolj enostavno in v udobju doma! Ideja, da bo ustanovljeno podjetje, ki se bo osredotočalo izključno le na obrvi, se je porodila leta 2004 v Los Angeles.

Prvi izdelek blagovne znamke Billion dollar Brows je bil posebni pripravek za podporo rasti obrvi, ki je takoj postal bestseller in za manj kot eno leto se je asortiment blagovne znamke razrasel v kompletno nego za obrvi. Vsi izdelki Billion Dollar Brows so izdelani iz najbolj kakovostnih sestavin in materialov.

Blagovna znamka Billion Dollar Brows je dobila svoje navdušence po vsem svetu in se osredotoča na razvoj in proizvodnjo izdelkov in hkrati organizira usposabljanja in seminarje o pravilnem oblikovanju obrvi. Odlično urejene obrvi veljajo za osnovo lepote, dobite odlične obrvi tudi vi v udobju svojega doma zahvaljujoč ekskluzivni blagovni znamki Billion Dollar Brows!