Naravna kozmetika

Filter
Cenovni razpon

do

Blagovna znamka
Pokaži več
Darila in akcije
Ocena
  •   215
  •   33
  •   5
  •   3
  •   2
Najbolj prodajani

KAJ JE NARAVNA KOZMETIKA?

Vrnite se k naravi in si privoščite najboljše, kar nudi. Naravna 100% kozmetika vsebuje izključno pristne naravne sestavine z veliko vitamini, vlažilnimi snovmi in antioksidanti, ki podpirajo in spodbujajo naravne funkcije naše kože. Zaradi odsotnosti sintetičnih snovi, kot so konzervansi, umetna barvila ali dišave, naravna kozmetika organizma ne obremenjuje in hkrati je prijazna do okolja.

Izberite si v naši široki ponudbi certificirane naravne kozmetike. Kakovostni naravni šamponi, barve za lase, pa tudi druga naravna lasna kozmetika, dajo vašim lasem hranila in svetleč sijaj. Naravne zobne paste in bambusove ščetke razsvetlijo vaš nasmeh. Za popolno kožo poskrbijo naravne kreme za obraz, za poudarek vaše lepote pa poskrbi naravni make-up in dekorativna kozmetika.

Ponujamo vam odlične naravne dezodorante in naravne parfume, ki ne dražijo dihalnih poti in kože, pa tudi naravna olja, kot sta arganovo ali kokosovo olje, ki vas bodo presenetila s svojimi vsestranskimi učinki.

Pri nas najdete le najboljšo naravno kozmetiko s kakovostnimi sestavinami priznanih blagovnih znamk Weleda, Renovality, Ahava, Burt's Bees, Schmidt's, Natura Siberica ali The Organic Pharmacy.

Naravna kozmetika je zadnja leta v velikem razcvetu. Pridružite se temu trendu tudi vi in preizkusite odlične učinke pristno naravnih snovi na lastni koži.