KAJ JE NARAVNA KOZMETIKA?

Vrnite se k naravi in si privoščite najboljše, kar nudi. Naravna kozmetika in bio kozmetika vsebujeta izključno pristne naravne sestavine z veliko vitamini, vlažilnimi snovmi in antioksidanti, ki podpirajo in spodbujajo naravne funkcije naše kože. Zaradi odsotnosti sintetičnih snovi, kot so konzervansi, umetna barvila ali dišave, naravna kozmetika organizma ne obremenjuje in hkrati je prijazna do okolja.

 

Najsi iščete naravni make-up in dekorativno kozmetiko, naravni šampon ali pristno naravno nego za kožo in telo, v naši široki ponudbi boste zagotovo izbrali. Nudimo vam naravne parfume in bio dišave, ki ne dražijo dihal niti kože, pa tudi naravna olja, kot sta arganovo ali kokosovo olje, ki vas presenetita s svojimi vsestranskimi učinki.

Pri nas boste našli le najboljšo naravno kozmetiko s kakovostnimi naravnimi sestavinami blagovnih znamk Nuxe, Caudalie, Korres ali L'Occitane. Hkrati vam nudimo tudi znamke, certificirane kot bio ali organska kozmetika, kot so Dr. Hauschka, John Masters Organics ali Dr. Bronner's.

Naravna in bio kozmetika je zadnja leta v velikem razcvetu. Pridružite se temu trendu tudi vi in preizkusite odlične učinke pristno naravnih snovi na lastni koži.

celotno besedilo skrij besedilo

WeledaJohn Masters OrganicsAlima PureBurt’s BeesKlorane

Imate izbrano

  • Natural
Odpri filter Zapri filter

Cenovni razpon

do

Darila in akcije

Ocena

  •   103
  •   11
  •   2
Najbolj prodajani