Bioderma ABC Derm Cold-Creamhranilna krema za telo za otroke

Bioderma ABC Derm Cold-Cream hranilna krema za telo za otroke
Bioderma ABC Derm Cold-Cream hranilna krema za telo za otroke
200 ml
14,67

Koda: BIR0692 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 8. 6. 2020

Opis izdelka Bioderma ABC Derm Cold-Cream
Lastnosti

Pripravek Bioderma ABC Derm Cold-Cream nežno neguje otroško kožo in ji zagotavlja potrebno vlaženje.

Lastnosti:

  • povečuje odpornost kože proti delovanju zunanjih vplivov
  • učinkovito nahrani
  • preprečuje suho kožo

Navodilo za uporabo:
Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Bioderma

Dermokozmetika Bioderma se ponaša s poznavanjem kože in njenih bioloških mehanizmov. Ta znanstveni pristop zagotavlja sestavo izdelkov, ki je natančno usmerjena v različne tipe ali težave kože. Kozmetika Bioderma ne vsebuje dermatološko spornih sestavin, kot so parabeni, ftalati ali formaldehidi. Izdelki so sestavljeni samo iz čistih aktivnih sestavin, ki se nahajajo v koži, zato blagovna znamka Bioderma zagotavlja popolno toleranco svojih izdelkov. Vsi izdelki za nego kože so prestali klinične študije in so nastali pod nadzorom strokovnjakov s področja dermatologije, alergologije in toksikologije.

Od svojega nastanka leta 1970 ima blagovna znamka že več patentov. Micelarna voda Bioderma Sensibio, na primer, je sploh prva čistilna voda v zgodovini in se še danes uvršča med najbolj priljubljene. Serija izdelkov Bioderma Sébium vsebuje patentirani kompleks Fluidactiv, ki se učinkovito bori proti vsem znakom mastne in težavne kože.

V ponudbi blagovne znamke boste našli prefinjeno nego kože celega telesa. In kar je resnično pomembno – Bioderma ne nudi le začasnega olajšanja, ampak vedno rešuje neposreden vzrok težave. Zagotovite si popolno nego svoje kože tudi vi!

Recenzija Bioderma ABC Derm Cold-Cream