Bioderma Atoderm SOS SpraySOS pršilo za takojšnje pomirjanje občutka srbenja

Bioderma Atoderm SOS Spray SOS pršilo za takojšnje pomirjanje občutka srbenja
Bioderma Atoderm SOS Spray SOS pršilo za takojšnje pomirjanje občutka srbenja
50 ml
9,70

Koda: BIR2302 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 13. 8. 2020

Opis izdelka Bioderma Atoderm SOS Spray
Lastnosti

Lastnosti:

  • pomirja draženje
  • pospešuje regeneracijo

Sestava:

  • izdelek je hipoalergen

Lastnosti

Tip kože
občutljiva, suha, atopična koža in ekcem
Učinek
pomirjanje, regeneracija

O blagovni znamki Bioderma

Dermokozmetika Bioderma se ponaša s poznavanjem kože in njenih bioloških mehanizmov. Ta znanstveni pristop zagotavlja sestavo izdelkov, ki je natančno usmerjena v različne tipe ali težave kože. Kozmetika Bioderma ne vsebuje dermatološko spornih sestavin, kot so parabeni, ftalati ali formaldehidi. Izdelki so sestavljeni samo iz čistih aktivnih sestavin, ki se nahajajo v koži, zato blagovna znamka Bioderma zagotavlja popolno toleranco svojih izdelkov. Vsi izdelki za nego kože so prestali klinične študije in so nastali pod nadzorom strokovnjakov s področja dermatologije, alergologije in toksikologije.

Od svojega nastanka leta 1970 ima blagovna znamka že več patentov. Micelarna voda Bioderma Sensibio, na primer, je sploh prva čistilna voda v zgodovini in se še danes uvršča med najbolj priljubljene. Serija izdelkov Bioderma Sébium vsebuje patentirani kompleks Fluidactiv, ki se učinkovito bori proti vsem znakom mastne in težavne kože.

V ponudbi blagovne znamke boste našli prefinjeno nego kože celega telesa. In kar je resnično pomembno – Bioderma ne nudi le začasnega olajšanja, ampak vedno rešuje neposreden vzrok težave. Zagotovite si popolno nego svoje kože tudi vi!

Recenzija Bioderma Atoderm SOS Spray