Bioderma Cicabio

pomirjajoča in obnovitvena nega SPF 50+ roll-on

Bioderma Cicabio pomirjajoča in obnovitvena nega SPF 50+ roll-on
Bioderma Cicabio pomirjajoča in obnovitvena nega SPF 50+ roll-on
Bioderma Cicabio pomirjajoča in obnovitvena nega SPF 50+ roll-on
8 g
14,90

Koda: BIR2137 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek, 26. 2. 2019
Bioderma Cicabio
8 g | 14,90

Lastnosti

Konsistenca
krema
Po problemu kože
občutljive in alergične kože, zaščita kože
Tip kože
občutljiva, razdražena
Tip kože
občutljiva, razdražena
Zaščitni faktor
zelo visoka zaščita (SPF 50+)

O blagovni znamki Bioderma

Dermokozmetika Bioderma se ponaša s poznavanjem kože in njenih bioloških mehanizmov. Ta znanstveni pristop zagotavlja sestavo izdelkov, ki je natančno usmerjena v različne tipe ali težave kože. Kozmetika Bioderma ne vsebuje dermatološko spornih sestavin, kot so parabeni, ftalati ali formaldehidi. Izdelki so sestavljeni samo iz čistih aktivnih sestavin, ki se nahajajo v koži, zato blagovna znamka Bioderma zagotavlja popolno toleranco svojih izdelkov. Vsi izdelki za nego kože so prestali klinične študije in so nastali pod nadzorom strokovnjakov s področja dermatologije, alergologije in toksikologije.

Od svojega nastanka leta 1970 ima blagovna znamka že več patentov. Micelarna voda Bioderma Sensibio, na primer, je sploh prva čistilna voda v zgodovini in se še danes uvršča med najbolj priljubljene. Serija izdelkov Bioderma Sébium vsebuje patentirani kompleks Fluidactiv, ki se učinkovito bori proti vsem znakom mastne in težavne kože.

V ponudbi blagovne znamke boste našli prefinjeno nego kože celega telesa. In kar je resnično pomembno – Bioderma ne nudi le začasnega olajšanja, ampak vedno rešuje neposreden vzrok težave. Zagotovite si popolno nego svoje kože tudi vi!