Bioderma Hydrabiodarilni set IV. za ženske

Bioderma Hydrabio darilni set IV. za ženske
Bioderma Hydrabio darilni set IV. za ženske

Koda: BIR03503 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Hydrabio Sérum serum za obraz za dehidrirano kožo 40 ml + Hydrabio Masque vlažilna in hranilna maska za občutljivo in zelo suho kožo 75 ml + Hydrabio H2O micelarna čistilna voda za dehidrirano kožo 250 ml

Lastnosti

Tip kože
občutljiva, suha
Učinek
Vlaženje, pomirjanje, prehrana
Tip seta
Darilni set
Kdaj uporabljati
za dan

O blagovni znamki Bioderma

Dermokozmetika Bioderma se ponaša s poznavanjem kože in njenih bioloških mehanizmov. Ta znanstveni pristop zagotavlja sestavo izdelkov, ki je natančno usmerjena v različne tipe ali težave kože. Kozmetika Bioderma ne vsebuje dermatološko spornih sestavin, kot so parabeni, ftalati ali formaldehidi. Izdelki so sestavljeni samo iz čistih aktivnih sestavin, ki se nahajajo v koži, zato blagovna znamka Bioderma zagotavlja popolno toleranco svojih izdelkov. Vsi izdelki za nego kože so prestali klinične študije in so nastali pod nadzorom strokovnjakov s področja dermatologije, alergologije in toksikologije.

Od svojega nastanka leta 1970 ima blagovna znamka že več patentov. Micelarna voda Bioderma Sensibio, na primer, je sploh prva čistilna voda v zgodovini in se še danes uvršča med najbolj priljubljene. Serija izdelkov Bioderma Sébium vsebuje patentirani kompleks Fluidactiv, ki se učinkovito bori proti vsem znakom mastne in težavne kože.

V ponudbi blagovne znamke boste našli prefinjeno nego kože celega telesa. In kar je resnično pomembno – Bioderma ne nudi le začasnega olajšanja, ampak vedno rešuje neposreden vzrok težave. Zagotovite si popolno nego svoje kože tudi vi!

Recenzija Bioderma Hydrabio