Bioderma Photoderm ARtonirana zaščitna krema za zelo občutljivo kožo, nagnjeno k rdečici SPF 50+

Bioderma Photoderm AR tonirana zaščitna krema za zelo občutljivo kožo, nagnjeno k rdečici SPF 50+
Bioderma Photoderm AR tonirana zaščitna krema za zelo občutljivo kožo, nagnjeno k rdečici SPF 50+
30 ml
15,75

Koda: BIR0806 | Na zalogi
1
DPD
sreda 1. 4. 2020

Opis izdelka Bioderma Photoderm AR
Lastnosti

Tudi kožo, ki je nagnjena k rdečici in razširjenim kapilaram, je treba zaščititi pred soncem. Tonirana zaščitna krema za zelo občutljivo kožo, nagnejo k rdečici, Bioderma Photoderm AR, ponuja rešitev. V kremi najdete kombinacijo unikatnih patentov, ki ne samo, da ščitijo kožo, ampak hkrati rešujejo tudi težave, kot je rdečica in rosacea.

Lastnosti:

  • omogoča kar največjo zaščito pred soncem
  • zmanjšuje rdečico in pomirja kožo
  • krema je nežno tonirana v naravnem odtenku
  • poenoti videz kože
  • se hitro vpije in zagotovi žametno nežen občutek

Glavne sestavine:

  • SPF 50+ zaščita proti UVB/UVA
  • patent celične biozaščite™ – podpira obrambno sposobnost kože med sončenjem
  • patent Rosactiv™ – deluje neposredno na VEGF, na enega od glavnih dejavnikov, ki povzročajo dilatacijo (širjenje)
  • brez dodanih dišav

Kako uporabljati:
Idealna kombinacija z izdelkom Sensibio H2O AR, ki vsebuje patent Rosactiv® za popolno odstranjevanje ličil na koži, nagnjeni k rdečici in z blažilno nočno kremo proti rdečici Sensibio AR.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip kože
občutljiva
Zaščitni faktor
zelo visoka zaščita (SPF 50+)

O blagovni znamki Bioderma

Dermokozmetika Bioderma se ponaša s poznavanjem kože in njenih bioloških mehanizmov. Ta znanstveni pristop zagotavlja sestavo izdelkov, ki je natančno usmerjena v različne tipe ali težave kože. Kozmetika Bioderma ne vsebuje dermatološko spornih sestavin, kot so parabeni, ftalati ali formaldehidi. Izdelki so sestavljeni samo iz čistih aktivnih sestavin, ki se nahajajo v koži, zato blagovna znamka Bioderma zagotavlja popolno toleranco svojih izdelkov. Vsi izdelki za nego kože so prestali klinične študije in so nastali pod nadzorom strokovnjakov s področja dermatologije, alergologije in toksikologije.

Od svojega nastanka leta 1970 ima blagovna znamka že več patentov. Micelarna voda Bioderma Sensibio, na primer, je sploh prva čistilna voda v zgodovini in se še danes uvršča med najbolj priljubljene. Serija izdelkov Bioderma Sébium vsebuje patentirani kompleks Fluidactiv, ki se učinkovito bori proti vsem znakom mastne in težavne kože.

V ponudbi blagovne znamke boste našli prefinjeno nego kože celega telesa. In kar je resnično pomembno – Bioderma ne nudi le začasnega olajšanja, ampak vedno rešuje neposreden vzrok težave. Zagotovite si popolno nego svoje kože tudi vi!

Recenzija Bioderma Photoderm AR