Bioderma Photoderm Mist meglica za sončenje v pršilu SPF 30

Bioderma Photoderm Mist meglica za sončenje v pršilu SPF 30
Bioderma Photoderm Mist meglica za sončenje v pršilu SPF 30
150 ml
19,50

Koda: BIR2331 | Na zalogi
1
DPD
sreda 28. 4. 2021

Opis Bioderma Photoderm Mist
Lastnosti

Nanos zaščitnega izdelka za sončenje boste opravili hitro in udobno. Meglica za sončenje s SPF 30 Bioderma Photoderm Max v obliki brezstičnega pršila zagotavlja enakomeren nanos po celem telesu. Ker izdelka ni treba razmazati, je priljubljen v celi družini, še posebej pri moškem delu.

Zahvaljujoč edinstvenemu patentu celične biozaščite™ v kombinaciji s sončnimi filtri ščiti kožo in aktivira naravne povračilne mehanizme.

Lastnosti:

  • omogoča kar največjo zaščito pred soncem
  • ne pušča mastnega občutka in se skoraj ne lepi
  • pršilo deluje tudi z dnom navzgor
  • lahko se uporablja tudi na mokri koži
  • primerno za celo družino

Glavne sestavine:

  • SPF 30 ščiti pred UVB/UVA
  • patent celične biozaščite™ – podpira obrambno sposobnost kože med sončenjem
  • obogaten s prijetno dišavo  

Navodilo za uporabo:
Nanašajte z razdalje okrog 20 cm, ki je optimalna za razpršitev izdelka. Pretresanje in mazanje ni potrebno. Ponovite vsaki dve uri ali po vsakem kopanju.

Lastnosti

Vrsta embalaže
pršilo
Tip kože
občutljiva
Zaščitni faktor
visoka zaščita (SPF 30 – SPF 50)

O blagovni znamki Bioderma

Dermokozmetika Bioderma se ponaša s poznavanjem kože in njenih bioloških mehanizmov. Ta znanstveni pristop zagotavlja sestavo izdelkov, ki je natančno usmerjena v različne tipe ali težave kože. Kozmetika Bioderma ne vsebuje dermatološko spornih sestavin, kot so parabeni, ftalati ali formaldehidi. Izdelki so sestavljeni samo iz čistih aktivnih sestavin, ki se nahajajo v koži, zato blagovna znamka Bioderma zagotavlja popolno toleranco svojih izdelkov. Vsi izdelki za nego kože so prestali klinične študije in so nastali pod nadzorom strokovnjakov s področja dermatologije, alergologije in toksikologije.

Od svojega nastanka leta 1970 ima blagovna znamka že več patentov. Micelarna voda Bioderma Sensibio, na primer, je sploh prva čistilna voda v zgodovini in se še danes uvršča med najbolj priljubljene. Serija izdelkov Bioderma Sébium vsebuje patentirani kompleks Fluidactiv, ki se učinkovito bori proti vsem znakom mastne in težavne kože.

V ponudbi blagovne znamke boste našli prefinjeno nego kože celega telesa. In kar je resnično pomembno – Bioderma ne nudi le začasnega olajšanja, ampak vedno rešuje neposreden vzrok težave. Zagotovite si popolno nego svoje kože tudi vi!

Recenzija Bioderma Photoderm Mist