Bioderma Photoderm LEB pršilo za sončenje za kožo z alergijo na sonce SPF 30

Bioderma Photoderm LEB pršilo za sončenje za kožo z alergijo na sonce SPF 30
Bioderma Photoderm LEB pršilo za sončenje za kožo z alergijo na sonce SPF 30
125 ml

Koda: BIR0896 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis izdelka Bioderma Photoderm LEB
Lastnosti

Vas vsako leto muči alergija na sonce v obliki neprijetno srbečega izpuščaja? Pršilo za sončenje za alergike Bioderma Photoderm LEB s SPF 30 koži zagotovi, da je varna na soncu.

Zahvaljujoč edinstvenemu patentu celične biozaščite™ v kombinaciji s sončnimi filtri ščiti kožo in aktivira naravne povračilne mehanizme.

Lastnosti:

  • kožo ščiti pred sončnimi žarki
  • še posebej primeren za kožo z alergijo na sonce
  • praktična embalaža z razpršilom

Glavne sestavine:

  • SPF 30 ščiti pred UVB/UVA
  • patent celične biozaščite™ – podpira obrambno sposobnost kože med sončenjem

Navodilo za uporabo:
Nanesite na kožo in razmažite. Tekom dneva večkrat ponovite. Ponovno uporabite po vsakem kopanju, brisanju in športni aktivnosti.

Lastnosti

Vrsta embalaže
pršilo
Tip kože
občutljiva
Zaščitni faktor
visoka zaščita (SPF 30 – SPF 50)

O blagovni znamki Bioderma

Dermokozmetika Bioderma se ponaša s poznavanjem kože in njenih bioloških mehanizmov. Ta znanstveni pristop zagotavlja sestavo izdelkov, ki je natančno usmerjena v različne tipe ali težave kože. Kozmetika Bioderma ne vsebuje dermatološko spornih sestavin, kot so parabeni, ftalati ali formaldehidi. Izdelki so sestavljeni samo iz čistih aktivnih sestavin, ki se nahajajo v koži, zato blagovna znamka Bioderma zagotavlja popolno toleranco svojih izdelkov. Vsi izdelki za nego kože so prestali klinične študije in so nastali pod nadzorom strokovnjakov s področja dermatologije, alergologije in toksikologije.

Od svojega nastanka leta 1970 ima blagovna znamka že več patentov. Micelarna voda Bioderma Sensibio, na primer, je sploh prva čistilna voda v zgodovini in se še danes uvršča med najbolj priljubljene. Serija izdelkov Bioderma Sébium vsebuje patentirani kompleks Fluidactiv, ki se učinkovito bori proti vsem znakom mastne in težavne kože.

V ponudbi blagovne znamke boste našli prefinjeno nego kože celega telesa. In kar je resnično pomembno – Bioderma ne nudi le začasnega olajšanja, ampak vedno rešuje neposreden vzrok težave. Zagotovite si popolno nego svoje kože tudi vi!

Recenzija Bioderma Photoderm LEB