Bioderma Pigmentbio H2Onežna čistilna micelarna voda proti temnim madežev

Bioderma Pigmentbio H2O nežna čistilna micelarna voda proti temnim madežev
Bioderma Pigmentbio H2O nežna čistilna micelarna voda proti temnim madežev
250 ml
12,96

Koda: BIR03509 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Izkoristite brezplačno dostavo na vsa naročila.
DPD
ponedeljek 2. 11. 2020

Opis izdelka Bioderma Pigmentbio H2O
Lastnosti

Ne samo okolje, temveč so tudi življenjske situacije lahko vzrok prekomerne tvorbe pigmenta melanina. Rezultat so temni madeži, ki jih na svojem obrazu ne želite. Prav za takšno kožo je namenjena nežna čistilna micelarna voda proti temnim madežem Bioderma Pigmentbio H2O. Prijazno odstranjuje ličila, hkrati pa naravno razjasnjuje. Podajte se z njo proti toku časa k lepšemu obrazu.

Lastnosti:

  • micelarna voda, namenjena za hiperpigmentirano kožo
  • odpravlja ličila in nečistoče s kože
  • posvetljuje temne madeže na obrazu
  • izenačuje barvni ton kože
  • koža je po uporabi sveža in popolnoma čista
  • upošteva ravnovesje kože
  • zelo dobra toleranca oči in kože

Sestava:

  • LumiReveal™ – tehnologija, ki cilja na vzroke hiperpigmentacije, odstranjuje temne madeže, preprečuje njihov nastanek in koži vrača svetlost
  • površinsko aktivne snovi – miceli

Kako nanašati:
Micelarno vodo nanesite na bombažno blazinico, obraz nežno očistite in posušite.

Lastnosti

Tip kože
občutljiva

O blagovni znamki Bioderma

Dermokozmetika Bioderma se ponaša s poznavanjem kože in njenih bioloških mehanizmov. Ta znanstveni pristop zagotavlja sestavo izdelkov, ki je natančno usmerjena v različne tipe ali težave kože. Kozmetika Bioderma ne vsebuje dermatološko spornih sestavin, kot so parabeni, ftalati ali formaldehidi. Izdelki so sestavljeni samo iz čistih aktivnih sestavin, ki se nahajajo v koži, zato blagovna znamka Bioderma zagotavlja popolno toleranco svojih izdelkov. Vsi izdelki za nego kože so prestali klinične študije in so nastali pod nadzorom strokovnjakov s področja dermatologije, alergologije in toksikologije.

Od svojega nastanka leta 1970 ima blagovna znamka že več patentov. Micelarna voda Bioderma Sensibio, na primer, je sploh prva čistilna voda v zgodovini in se še danes uvršča med najbolj priljubljene. Serija izdelkov Bioderma Sébium vsebuje patentirani kompleks Fluidactiv, ki se učinkovito bori proti vsem znakom mastne in težavne kože.

V ponudbi blagovne znamke boste našli prefinjeno nego kože celega telesa. In kar je resnično pomembno – Bioderma ne nudi le začasnega olajšanja, ampak vedno rešuje neposreden vzrok težave. Zagotovite si popolno nego svoje kože tudi vi!

Recenzija Bioderma Pigmentbio H2O