Biolage RAW

Resnična, pristna, blagodejna. To je lasna kozmetika Biolage R.A.W., naravna kolekcija blagovne znamke Biolage. Vsi izdelki iz kolekcije so prijazni do življenjskega okolja, v 100% reciklirani embalaži in z biološko razgradljivo sestavo. 

 

R.A.W je kratica za angleške besede real, authentic, wholesome, kar v sebi skriva filozofijo celotne kolekcije. Real pomeni naravno sestavo brez sulfatov, silikonov in parabenov. Authentic označuje transparentno sestavo, saj pri vsakem izdelku natančno veste, kaj vsebuje in od kod posamezne sestavine izhajajo. In wholesome? Blagodejni učinki, zaradi katerih bodo vaši lasje zdravi in očarljivo lepi.

V kolekciji Biolage R.A.W najdete nego za vse tipe las, npr. šampon Biolage R.A.W Uplift, ki lasem daje volumen, hranilni balzam Biolage R.A.W Nourish, ki neguje suhe lase, ali masko iz gline Biolage R.A.W Uplift, po zaslugi katere bodo vaši lasje ponovno dobili izgubljeno lepoto in vitalnost.

Biolage R.A.W. je odlična za vsakogar, ki mu je mar za ekologijo in obenem hrepeni po popolnih laseh. Kajti tudi lasje želijo jesti zdravo.

celotno besedilo skrij besedilo

Imate izbrano
  • R.A.W.
Filter
Cenovni razpon

do

Podkolekcija
Darila in akcije