Bione Cosmetics Calendula

kozmetični vazelin

Bione Cosmetics Calendula kozmetični vazelin
Bione Cosmetics Calendula kozmetični vazelin
155 ml
4,20

Koda: BCO0616 | Več kot 20 kosov na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

1
DPD
torek 27. 8. 2019
Bione Cosmetics Calendula
155 ml | 4,20

Opis izdelka Bione Cosmetics Calendula

Pripravek Bione Cosmetics Calendula neguje kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlago.

Lastnosti:

  • intenzivno hrani in mehča
  • kožo pomirja
  • koži vrača prožnost

Navodilo za uporabo:
Vmasirajte v kožo, dokler se pripravek povsem ne vpije.

Lastnosti

Konsistenca
vazelin
Tip kože
normalni, občutljiva, suha

O blagovni znamki Bione Cosmetics

Blagovna znamka Bione Cosmetics spada v portfelj češkega podjetja Drogerex, ki se osredotoča na izdelavo, prodajo in distribucijo kozmetike in drogerije. Bione Cosmetics se drži gesla „v enostavnosti je moč“. V sestavi njihovih šamponov, krem, gelov za prhanje, losjonov in ostalih izdelkov ne boste našli nobenih odvečnih sestavin. Velik poudarek dajejo zlasti na učinkovitost in ne na količino.
Posebne omembe so vredni izdelki, ki so označeni kot BIO, ki ne vsebujejo silikonov, parabenov, alkilfenolov, naftnih derivatov niti drugih potencialno škodljivih snovi. Zahvaljujoč temu jih lahko uporabljajo tudi ljudje, ki trpijo zaradi različnih dermatoloških težav.
Pripravki Bione Cosmetic so razviti na osnovi najnovejših znanstvenih spoznanj in pred uvedbo na trg morajo prestati strogo testiranje (nikoli pa ne na živalih). Naravna kozmetika Bione Cosmetic je učinkovita, varna in ne nazadnje tudi ekološka. Za nameček ni niti preveč draga.
Blagovna znamka Bione Cosmetics zagotovo prevzame vse posameznike, ki nočejo škodovati življenjskemu okolju in stavijo na kakovost po ugodni ceni.