Bione Cosmetics Calendula kozmetični vazelin

Bione Cosmetics Calendula kozmetični vazelin
Bione Cosmetics Calendula kozmetični vazelin
155 ml
3,60

Koda: BCO0616 | Na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

1
DPD
sreda 28. 4. 2021

Opis Bione Cosmetics Calendula
Lastnosti

Krema za telo Bione Cosmetics Calendula neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje.

Lastnosti:

  • obnavlja kožo
  • intenzivno hrani in mehča
  • globinsko vlaži kožo

Navodilo za uporabo:
Uporabljajte po potrebi.

Lastnosti

Konsistenca
balzam
Tip kože
občutljiva, suha, normalni

O blagovni znamki Bione Cosmetics

Blagovna znamka Bione Cosmetics spada v portfelj češkega podjetja Drogerex, ki se osredotoča na izdelavo, prodajo in distribucijo kozmetike in drogerije. Bione Cosmetics se drži gesla „v enostavnosti je moč“. V sestavi njihovih šamponov, krem, gelov za prhanje, losjonov in ostalih izdelkov ne boste našli nobenih odvečnih sestavin. Velik poudarek dajejo zlasti na učinkovitost in ne na količino.
Posebne omembe so vredni izdelki, ki so označeni kot BIO, ki ne vsebujejo silikonov, parabenov, alkilfenolov, naftnih derivatov niti drugih potencialno škodljivih snovi. Zahvaljujoč temu jih lahko uporabljajo tudi ljudje, ki trpijo zaradi različnih dermatoloških težav.
Pripravki Bione Cosmetic so razviti na osnovi najnovejših znanstvenih spoznanj in pred uvedbo na trg morajo prestati strogo testiranje (nikoli pa ne na živalih). Naravna kozmetika Bione Cosmetic je učinkovita, varna in ne nazadnje tudi ekološka. Za nameček ni niti preveč draga.
Blagovna znamka Bione Cosmetics zagotovo prevzame vse posameznike, ki nočejo škodovati življenjskemu okolju in stavijo na kakovost po ugodni ceni.

Recenzija Bione Cosmetics Calendula