Bione Cosmetics Deo Krystal mineralni dezodorant

Bione Cosmetics Deo Krystal mineralni dezodorant
Bione Cosmetics Deo Krystal mineralni dezodorant
4,90
120 g
Koda: BCO00925 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 17. 5. 2021

Opis Bione Cosmetics Deo Krystal
Lastnosti

Antiperspirant Bione Cosmetics Deo Krystal optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče.

Lastnosti:

  • dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče
  • ščiti pred neprijetnim vonjem
  • ne pušča madežev na oblačilih
  • učinkovito ščiti pred potenjem

Sestava:

  • brez dišav

Navodilo za uporabo:
Nanos lahko ponovite kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.

Lastnosti

Vrsta embalaže
ostalo
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Bione Cosmetics

Blagovna znamka Bione Cosmetics spada v portfelj češkega podjetja Drogerex, ki se osredotoča na izdelavo, prodajo in distribucijo kozmetike in drogerije. Bione Cosmetics se drži gesla „v enostavnosti je moč“. V sestavi njihovih šamponov, krem, gelov za prhanje, losjonov in ostalih izdelkov ne boste našli nobenih odvečnih sestavin. Velik poudarek dajejo zlasti na učinkovitost in ne na količino.
Posebne omembe so vredni izdelki, ki so označeni kot BIO, ki ne vsebujejo silikonov, parabenov, alkilfenolov, naftnih derivatov niti drugih potencialno škodljivih snovi. Zahvaljujoč temu jih lahko uporabljajo tudi ljudje, ki trpijo zaradi različnih dermatoloških težav.
Pripravki Bione Cosmetic so razviti na osnovi najnovejših znanstvenih spoznanj in pred uvedbo na trg morajo prestati strogo testiranje (nikoli pa ne na živalih). Naravna kozmetika Bione Cosmetic je učinkovita, varna in ne nazadnje tudi ekološka. Za nameček ni niti preveč draga.
Blagovna znamka Bione Cosmetics zagotovo prevzame vse posameznike, ki nočejo škodovati življenjskemu okolju in stavijo na kakovost po ugodni ceni.

Recenzija Bione Cosmetics Deo Krystal