Bione Cosmetics Honey + Q10 dvofazni odstranjevalec ličil za obraz in oči

Bione Cosmetics Honey + Q10 dvofazni odstranjevalec ličil za obraz in oči
Bione Cosmetics Honey + Q10 dvofazni odstranjevalec ličil za obraz in oči
3,90
255 ml
Koda: BCO0433 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 17. 5. 2021

Opis Bione Cosmetics Honey + Q10
Lastnosti

Opis:

Dvofazni regeneracijski odstranjevalec ličil za obraz in oči Bione Cosmetics Honey + Q10 je edinstveni čistilni pripravek, ki nežno in brez razdraženja čisti tudi odporna ličila. Bogata naravna sestava v bio kakovostni kožo nežno neguje, regenerira in vlaži. Izotonični odstranjevalec ličil z optimalnim fiziološkim pH odlično očisti obraz in oči, odpravi nečistoče in ličila in hkrati kožo vlaži, hrani in ščiti pred zunanjimi škodljivimi vplivi. Oljna faza očisti grobe nečistoče in maščobe in odpravi ličila, vodna faza odpravlja s kože sol, pot, minerale in druge snovi, ki niso raztopljive v maščobah. Omislite si odstranjevalec ličil, ki vašo kožo ohrani mladostno in lepo!

Učinki:

  • kožo nežno čisti brez razdraženja
  • kožo regenerira in mehča
  • kožo vlaži, hrani in ščiti pred zunanjimi škodljivimi vplivi
  • kožo ohranja mladostno in lepo

Sestava:

  • pravi med in koencim Q10 – preprečujeta izsuševanje kože, regenerirata in ščitita pred zunanjimi škodljivimi vplivi
  • glicerin in pantenol – kožo pomirjata, vlažita in regenerirata

Tip kože:

Namenjen je za vse tipe kože.

Navodilo za uporabo:

Odstranjevalec pred uporabo temeljito pretresite. Nanašajte na kožo s pomočjo kozmetične blazinice in jo nežno brišite, dokler je popolnoma ne očistite.

Lastnosti

Konsistenca
olje
Tip kože
za vse tipe kože
Aktivne snovi
koencim Q10

O blagovni znamki Bione Cosmetics

Blagovna znamka Bione Cosmetics spada v portfelj češkega podjetja Drogerex, ki se osredotoča na izdelavo, prodajo in distribucijo kozmetike in drogerije. Bione Cosmetics se drži gesla „v enostavnosti je moč“. V sestavi njihovih šamponov, krem, gelov za prhanje, losjonov in ostalih izdelkov ne boste našli nobenih odvečnih sestavin. Velik poudarek dajejo zlasti na učinkovitost in ne na količino.
Posebne omembe so vredni izdelki, ki so označeni kot BIO, ki ne vsebujejo silikonov, parabenov, alkilfenolov, naftnih derivatov niti drugih potencialno škodljivih snovi. Zahvaljujoč temu jih lahko uporabljajo tudi ljudje, ki trpijo zaradi različnih dermatoloških težav.
Pripravki Bione Cosmetic so razviti na osnovi najnovejših znanstvenih spoznanj in pred uvedbo na trg morajo prestati strogo testiranje (nikoli pa ne na živalih). Naravna kozmetika Bione Cosmetic je učinkovita, varna in ne nazadnje tudi ekološka. Za nameček ni niti preveč draga.
Blagovna znamka Bione Cosmetics zagotovo prevzame vse posameznike, ki nočejo škodovati življenjskemu okolju in stavijo na kakovost po ugodni ceni.

Recenzija Bione Cosmetics Honey + Q10