Bione Cosmetics Keratin Kofein

balzam brez spiranja v pršilu

Bione Cosmetics Keratin Kofein balzam brez spiranja v pršilu
Bione Cosmetics Keratin Kofein balzam brez spiranja v pršilu
Bione Cosmetics Keratin Kofein balzam brez spiranja v pršilu
260 ml
3,90

Koda: BCO0563 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 24. 10. 2018
Bione Cosmetics Keratin Kofein
260 ml | 3,90

Lastnosti

Konsistenca
pršilo
Tip las
za vse vrste las
Učinek
Gostota in vitalnost, Preventivna nega proti razcepljenim konicam, Regeneracija poškodovanih las, Sijaj in mehkoba

O blagovni znamki Bione Cosmetics

Blagovna znamka Bione Cosmetics spada v portfelj češkega podjetja Drogerex, ki se osredotoča na izdelavo, prodajo in distribucijo kozmetike in drogerije. Bione Cosmetics se drži gesla „v enostavnosti je moč“. V sestavi njihovih šamponov, krem, gelov za prhanje, losjonov in ostalih izdelkov ne boste našli nobenih odvečnih sestavin. Velik poudarek dajejo zlasti na učinkovitost in ne na količino.
Posebne omembe so vredni izdelki, ki so označeni kot BIO, ki ne vsebujejo silikonov, parabenov, alkilfenolov, naftnih derivatov niti drugih potencialno škodljivih snovi. Zahvaljujoč temu jih lahko uporabljajo tudi ljudje, ki trpijo zaradi različnih dermatoloških težav.
Pripravki Bione Cosmetic so razviti na osnovi najnovejših znanstvenih spoznanj in pred uvedbo na trg morajo prestati strogo testiranje (nikoli pa ne na živalih). Naravna kozmetika Bione Cosmetic je učinkovita, varna in ne nazadnje tudi ekološka. Za nameček ni niti preveč draga.
Blagovna znamka Bione Cosmetics zagotovo prevzame vse posameznike, ki nočejo škodovati življenjskemu okolju in stavijo na kakovost po ugodni ceni.