Bione CosmeticsKeratin + Ricinový olej regeneracijski balzam brez spiranja za lase

Bione Cosmetics Keratin + Ricinový olej regeneracijski balzam brez spiranja za lase
Bione Cosmetics Keratin + Ricinový olej regeneracijski balzam brez spiranja za lase
260 ml
4,40

Koda: BCO01356 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 23. 9. 2021

Opis Bione Cosmetics Keratin + Ricinový olej
Lastnosti

Balzam brez spiranja Bione Cosmetics Keratin + Ricinový olej predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi.

Lastnosti:

  • enostavno se nanaša
  • lase regenerira
  • lajša razčesavanje in oblikovanje
  • lasem daje lesk

Navodilo za uporabo:
Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte in oblikujte po želji.

Lastnosti

Tip las
za vse vrste las
Učinek
regeneracija, prehrana
Tip lasišča
normalno lasišče

O blagovni znamki Bione Cosmetics

Blagovna znamka Bione Cosmetics spada v portfelj češkega podjetja Drogerex, ki se osredotoča na izdelavo, prodajo in distribucijo kozmetike in drogerije. Bione Cosmetics se drži gesla „v enostavnosti je moč“. V sestavi njihovih šamponov, krem, gelov za prhanje, losjonov in ostalih izdelkov ne boste našli nobenih odvečnih sestavin. Velik poudarek dajejo zlasti na učinkovitost in ne na količino.
Posebne omembe so vredni izdelki, ki so označeni kot BIO, ki ne vsebujejo silikonov, parabenov, alkilfenolov, naftnih derivatov niti drugih potencialno škodljivih snovi. Zahvaljujoč temu jih lahko uporabljajo tudi ljudje, ki trpijo zaradi različnih dermatoloških težav.
Pripravki Bione Cosmetic so razviti na osnovi najnovejših znanstvenih spoznanj in pred uvedbo na trg morajo prestati strogo testiranje (nikoli pa ne na živalih). Naravna kozmetika Bione Cosmetic je učinkovita, varna in ne nazadnje tudi ekološka. Za nameček ni niti preveč draga.
Blagovna znamka Bione Cosmetics zagotovo prevzame vse posameznike, ki nočejo škodovati življenjskemu okolju in stavijo na kakovost po ugodni ceni.

Recenzija Bione Cosmetics Keratin + Ricinový olej