Bione Cosmetics SOSpršilo za zdravo rast las od korenin

Bione Cosmetics SOS pršilo za zdravo rast las od korenin
Bione Cosmetics SOS pršilo za zdravo rast las od korenin
200 ml
5,90

Koda: BCO0453 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Bione Cosmetics SOS pršilo za zdravo rast las od korenin
| 1 kos | 5,90
DPD
sreda 25. 9. 2019

Opis izdelka Bione Cosmetics SOS

Nega brez spiranja Bione Cosmetics SOS daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.

Lastnosti:

  • aktivira lasne korenine
  • kakovostno izboljša strukturo las

Lastnosti

Konsistenca
pršilo
Tip las
redki lasje in izpadanje las
Učinek
Stimulacija rasti las

O blagovni znamki Bione Cosmetics

Blagovna znamka Bione Cosmetics spada v portfelj češkega podjetja Drogerex, ki se osredotoča na izdelavo, prodajo in distribucijo kozmetike in drogerije. Bione Cosmetics se drži gesla „v enostavnosti je moč“. V sestavi njihovih šamponov, krem, gelov za prhanje, losjonov in ostalih izdelkov ne boste našli nobenih odvečnih sestavin. Velik poudarek dajejo zlasti na učinkovitost in ne na količino.
Posebne omembe so vredni izdelki, ki so označeni kot BIO, ki ne vsebujejo silikonov, parabenov, alkilfenolov, naftnih derivatov niti drugih potencialno škodljivih snovi. Zahvaljujoč temu jih lahko uporabljajo tudi ljudje, ki trpijo zaradi različnih dermatoloških težav.
Pripravki Bione Cosmetic so razviti na osnovi najnovejših znanstvenih spoznanj in pred uvedbo na trg morajo prestati strogo testiranje (nikoli pa ne na živalih). Naravna kozmetika Bione Cosmetic je učinkovita, varna in ne nazadnje tudi ekološka. Za nameček ni niti preveč draga.
Blagovna znamka Bione Cosmetics zagotovo prevzame vse posameznike, ki nočejo škodovati življenjskemu okolju in stavijo na kakovost po ugodni ceni.

Recenzija Bione Cosmetics SOS