Biotherm Aquasource Everplump

kozmetični set II.

Biotherm Aquasource Everplump kozmetični set II.
Biotherm Aquasource Everplump kozmetični set II.

Koda: BIO05166 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Aquasource Everplump vlažilna krema za takojšnjo gladitev kože 50 ml + Biosource vlažilni tonik 100 ml + Biosource čistilna pena za normalno do mešano kožo 50 ml + Aquasource Night Spa nočna nega 20 ml

Biotherm Aquasource Everplump

Lastnosti

Kdaj uporabljati
za dan, za nočza noč
Konsistenca
emulzija, pena, tonik
Starost
za vse starosti
Tip kože
mešana, normalna
Tip seta
Kozmetični set
Učinek
, proti staranju, regeneracija
Zaščita pred soncem
brez SPF

O blagovni znamki Biotherm

Biotherm predstavlja harmonično sozvočje človeka z naravo. Potopite se v vodni svet te edinstvene kozmetike.

Blagovno znamko Biotherm navdihuje moč termalnih virov, mineralov in ostalih bioaktivnih snovi. Edinstvena sestava njihovih izdelkov črpa energijo predvsem iz vode kot naravnega elementa samega začetka življenja.

Učinki naravnega izvira v Pirenejih so znani stoletja. Nekateri so verjeli, da gre za izvir večne mladosti. V 50. letih minulega stoletja pa so na površju tega izvira opazili posebno snov, katere izredne lastnosti je dokazala tudi poznejša raziskava dr. Josa Julliena. Le-ta je združil svoja spoznanja z izkušnjami kozmetičarke Janine Marissal in skupaj sta postavila temelje blagovne znamke Biotherm.

Voda je zahvaljujoč svoji edinstveni biološki značilnosti v optimalni harmoniji s človeško kožo, zaradi česar jo lahko izjemno obnavlja in ščiti. Danes Biotherm predstavlja eno najkakovostnejših neg za obraz in kožo, kot tudi sveže in očarljive dišave z naravnimi poudarki. Preizkusite moč vode tudi vi.