Biotherm Aquasource

kozmetični set X.

Biotherm Aquasource kozmetični set X.
Biotherm Aquasource kozmetični set X.
kozmetični set X.

Koda: BIO05062 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Aquasource regeneracijski in vlažilni gel 50 ml + Biosource vlažilni tonik 24 ur 30 ml + Aquasource Night Spa nočni balzam s trojnim učinkom 20 ml

Biotherm Aquasource
kozmetični set X.

Lastnosti

Starost
za vse starosti
Tip kože
mešana, normalna
Tip seta
Kozmetični set

O blagovni znamki Biotherm

Biotherm predstavlja harmonično sozvočje človeka z naravo. Potopite se v vodni svet te edinstvene kozmetike.

Blagovno znamko Biotherm navdihuje moč termalnih virov, mineralov in ostalih bioaktivnih snovi. Edinstvena sestava njihovih izdelkov črpa energijo predvsem iz vode kot naravnega elementa samega začetka življenja.

Učinki naravnega izvira v Pirenejih so znani stoletja. Nekateri so verjeli, da gre za izvir večne mladosti. V 50. letih minulega stoletja pa so na površju tega izvira opazili posebno snov, katere izredne lastnosti je dokazala tudi poznejša raziskava dr. Josa Julliena. Le-ta je združil svoja spoznanja z izkušnjami kozmetičarke Janine Marissal in skupaj sta postavila temelje blagovne znamke Biotherm.

Voda je zahvaljujoč svoji edinstveni biološki značilnosti v optimalni harmoniji s človeško kožo, zaradi česar jo lahko izjemno obnavlja in ščiti. Danes Biotherm predstavlja eno najkakovostnejših neg za obraz in kožo, kot tudi sveže in očarljive dišave z naravnimi poudarki. Preizkusite moč vode tudi vi.