Biotherm Blue Therapy

kozmetični set I.

Biotherm Blue Therapy kozmetični set I.
Biotherm Blue Therapy kozmetični set I.
Biotherm Blue Therapy kozmetični set I.
Brezplačna dostava
Novost
62,90

Koda: BIO04995 | Več kot 20 kosov na zalogi

Set vsebuje: Blue Therapy Cream-in-Oil Nutritive Cream for Normal to Dry Skin 50 ml + Blue Therapy Night Cream for All Skin Types 10 ml + Eye Cream for All Skin Types 5 ml

kos
DPD
torek, 26. 2. 2019
Biotherm Blue Therapy
| 62,90

Lastnosti

Konsistenca
krema
Starost
gubice
Tip kože
normalna do suha, za vse tipe kože
Tip seta
Kozmetični set

O blagovni znamki Biotherm

Biotherm predstavlja harmonično sozvočje človeka z naravo. Potopite se v vodni svet te edinstvene kozmetike.

Blagovno znamko Biotherm navdihuje moč termalnih virov, mineralov in ostalih bioaktivnih snovi. Edinstvena sestava njihovih izdelkov črpa energijo predvsem iz vode kot naravnega elementa samega začetka življenja.

Učinki naravnega izvira v Pirenejih so znani stoletja. Nekateri so verjeli, da gre za izvir večne mladosti. V 50. letih minulega stoletja pa so na površju tega izvira opazili posebno snov, katere izredne lastnosti je dokazala tudi poznejša raziskava dr. Josa Julliena. Le-ta je združil svoja spoznanja z izkušnjami kozmetičarke Janine Marissal in skupaj sta postavila temelje blagovne znamke Biotherm.

Voda je zahvaljujoč svoji edinstveni biološki značilnosti v optimalni harmoniji s človeško kožo, zaradi česar jo lahko izjemno obnavlja in ščiti. Danes Biotherm predstavlja eno najkakovostnejših neg za obraz in kožo, kot tudi sveže in očarljive dišave z naravnimi poudarki. Preizkusite moč vode tudi vi.