Biotherm Blue Therapy

Potovalni set VII.

Biotherm Blue Therapy Potovalni set VII.
Biotherm Blue Therapy Potovalni set VII.
Biotherm Blue Therapy Potovalni set VII.
Potovalni set VII.
22,50

Koda: BIO05068 | 5 kos na zalogi

Set vsebuje: Blue Therapy Multi Defender SPF 25 10 ml + Total Renew.Oil Biosource Make-up Remover 30 ml + Lait Corporel Body Milk 100 ml

kos
DPD
torek 26. 3. 2019
Biotherm Blue Therapy
Potovalni set VII. | 22,50

Lastnosti

Konsistenca
krema
Po problemu kože
gube, posvetlitev in vitalnost, prehrana in dehidracija, regeneracija in obnova gostote kože, učvrstitev in lifting, vlaženje
Starost
gubice
Tip kože
mešana, normalna
Tip seta
Potovalni set

O blagovni znamki Biotherm

Biotherm predstavlja harmonično sozvočje človeka z naravo. Potopite se v vodni svet te edinstvene kozmetike.

Blagovno znamko Biotherm navdihuje moč termalnih virov, mineralov in ostalih bioaktivnih snovi. Edinstvena sestava njihovih izdelkov črpa energijo predvsem iz vode kot naravnega elementa samega začetka življenja.

Učinki naravnega izvira v Pirenejih so znani stoletja. Nekateri so verjeli, da gre za izvir večne mladosti. V 50. letih minulega stoletja pa so na površju tega izvira opazili posebno snov, katere izredne lastnosti je dokazala tudi poznejša raziskava dr. Josa Julliena. Le-ta je združil svoja spoznanja z izkušnjami kozmetičarke Janine Marissal in skupaj sta postavila temelje blagovne znamke Biotherm.

Voda je zahvaljujoč svoji edinstveni biološki značilnosti v optimalni harmoniji s človeško kožo, zaradi česar jo lahko izjemno obnavlja in ščiti. Danes Biotherm predstavlja eno najkakovostnejših neg za obraz in kožo, kot tudi sveže in očarljive dišave z naravnimi poudarki. Preizkusite moč vode tudi vi.