Biotherm Blue TherapyPotovalni set VII. za ženske

Biotherm Blue Therapy Potovalni set VII. za ženske
Biotherm Blue Therapy Potovalni set VII. za ženske
Potovalni set VII. za ženske

Koda: BIO05068 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Blue Therapy Multi Defender SPF 25 regeneracijska krema 10 ml + Total Renew.Oil Biosource odstranjevalec ličil 30 ml + Lait Corporel losjon za telo 100 ml

Lastnosti

Kdaj uporabljati
za dan
Konsistenca
krema
Starost
gubice
Tip kože
gube in zrela koža, mešana, normalna
Tip seta
Potovalni set
Učinek
, lifting in učvrstitev, osvetljevanje, prehrana, proti staranju, regeneracija, Vlaženje
Zaščita pred soncem
brez SPF

O blagovni znamki Biotherm

Biotherm predstavlja harmonično sozvočje človeka z naravo. Potopite se v vodni svet te edinstvene kozmetike.

Blagovno znamko Biotherm navdihuje moč termalnih virov, mineralov in ostalih bioaktivnih snovi. Edinstvena sestava njihovih izdelkov črpa energijo predvsem iz vode kot naravnega elementa samega začetka življenja.

Učinki naravnega izvira v Pirenejih so znani stoletja. Nekateri so verjeli, da gre za izvir večne mladosti. V 50. letih minulega stoletja pa so na površju tega izvira opazili posebno snov, katere izredne lastnosti je dokazala tudi poznejša raziskava dr. Josa Julliena. Le-ta je združil svoja spoznanja z izkušnjami kozmetičarke Janine Marissal in skupaj sta postavila temelje blagovne znamke Biotherm.

Voda je zahvaljujoč svoji edinstveni biološki značilnosti v optimalni harmoniji s človeško kožo, zaradi česar jo lahko izjemno obnavlja in ščiti. Danes Biotherm predstavlja eno najkakovostnejših neg za obraz in kožo, kot tudi sveže in očarljive dišave z naravnimi poudarki. Preizkusite moč vode tudi vi.

Recenzija Biotherm Blue Therapy