Biotherm Skin Oxygen

kozmetični set I.

Biotherm Skin Oxygen kozmetični set I.
Biotherm Skin Oxygen kozmetični set I.
Biotherm Skin Oxygen kozmetični set I.
kozmetični set I.
18,90

Koda: BIO05067 | Več kot 20 kosov na zalogi

Set vsebuje: Lait Corporel Anti-Drying Body Milk with Citrus Essences 100 ml + Skin Oxygen Skin Perfecting Lotion30 ml + Skin Oxygen Cooling and Moisturizing Gel 10 ml

kos
DPD
torek 26. 3. 2019
Biotherm Skin Oxygen
kozmetični set I. | 18,90

Lastnosti

Starost
za vse starosti
Tip kože
suha, suha in mešana
Tip seta
Kozmetični set

O blagovni znamki Biotherm

Biotherm predstavlja harmonično sozvočje človeka z naravo. Potopite se v vodni svet te edinstvene kozmetike.

Blagovno znamko Biotherm navdihuje moč termalnih virov, mineralov in ostalih bioaktivnih snovi. Edinstvena sestava njihovih izdelkov črpa energijo predvsem iz vode kot naravnega elementa samega začetka življenja.

Učinki naravnega izvira v Pirenejih so znani stoletja. Nekateri so verjeli, da gre za izvir večne mladosti. V 50. letih minulega stoletja pa so na površju tega izvira opazili posebno snov, katere izredne lastnosti je dokazala tudi poznejša raziskava dr. Josa Julliena. Le-ta je združil svoja spoznanja z izkušnjami kozmetičarke Janine Marissal in skupaj sta postavila temelje blagovne znamke Biotherm.

Voda je zahvaljujoč svoji edinstveni biološki značilnosti v optimalni harmoniji s človeško kožo, zaradi česar jo lahko izjemno obnavlja in ščiti. Danes Biotherm predstavlja eno najkakovostnejših neg za obraz in kožo, kot tudi sveže in očarljive dišave z naravnimi poudarki. Preizkusite moč vode tudi vi.