Biotherm Homme Aquapowervlažilna nega za suho kožo

Biotherm Homme Aquapower vlažilna nega za suho kožo
Biotherm Homme Aquapower vlažilna nega za suho kožo
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
40,00

Prihranite 20%
75 ml
32,00

Koda: BIO2762 | Na zalogi
1
DPD
torek 9. 6. 2020

Opis izdelka Biotherm Homme Aquapower
LastnostiOpis:

Dnevna vlažilna nega Biotherm Homme Aquapower ugasi žejo vaše kože in jo pušča vidno bolj učvrščeno. Sestava, ki je polna vitaminov skupaj z oligo elementi dodaja vaši koži nenehno vlažilno infuzijo. Koža je idealno navlažena ne glede na pogoje okolice. Vlažilna nega Biotherm Homme Aquapower ne pušča sijaja niti neprijetnega občutka maščobe. Vaša koža je prijetno prožna, osvežena in polna blagodejne hidracije.

Učinki:

  • kožo globinsko vlaži
  • mehča
  • pomirja in osveži
  • hitro se vpija
  • ima svežo gelasto teksturo

Sestava:

  • izvleček termalnega planktona – ima regeneracijske, pomirjevalne in vlažilne učinke

Tip kože:

Namenjena je za suho kožo.

Navodilo za uporabo:

Nanašajte vsako jutro na temeljito očiščen obraz in vrat. Lahko uporabljate tudi po britju za pomirjenje razdražene kože.

Lastnosti

Konsistenca
fluid
Tip kože
suha
Učinek
Vlaženje, pomirjanje, zaščita proti zunanjim vplivom

O blagovni znamki Biotherm

Biotherm predstavlja harmonično sozvočje človeka z naravo. Potopite se v vodni svet te edinstvene kozmetike.

Blagovno znamko Biotherm navdihuje moč termalnih virov, mineralov in ostalih bioaktivnih snovi. Edinstvena sestava njihovih izdelkov črpa energijo predvsem iz vode kot naravnega elementa samega začetka življenja.

Učinki naravnega izvira v Pirenejih so znani stoletja. Nekateri so verjeli, da gre za izvir večne mladosti. V 50. letih minulega stoletja pa so na površju tega izvira opazili posebno snov, katere izredne lastnosti je dokazala tudi poznejša raziskava dr. Josa Julliena. Le-ta je združil svoja spoznanja z izkušnjami kozmetičarke Janine Marissal in skupaj sta postavila temelje blagovne znamke Biotherm.

Voda je zahvaljujoč svoji edinstveni biološki značilnosti v optimalni harmoniji s človeško kožo, zaradi česar jo lahko izjemno obnavlja in ščiti. Danes Biotherm predstavlja eno najkakovostnejših neg za obraz in kožo, kot tudi sveže in očarljive dišave z naravnimi poudarki. Preizkusite moč vode tudi vi.

Recenzija Biotherm Homme Aquapower