Biotherm Waterlover Sun Mistmeglica za sončenje v pršilu SPF 30

Biotherm Waterlover Sun Mist meglica za sončenje v pršilu SPF 30
Biotherm Waterlover Sun Mist meglica za sončenje v pršilu SPF 30
200 ml

Koda: BIO05225 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Z oddajo soglašate z obdelavo e-naslova za namene obveščanja o dostopnosti izbranega artikla s strani družbe Notino s.r.o. do posredovanja takšnega e-sporočila oziroma največ za eno leto. Upravičeni ste, da svoje soglasje kadar koli prekličete. Več informacij je na voljo v načelih varstva osebnih podatkov.​.

Opis izdelka Biotherm Waterlover Sun Mist
Lastnosti

Učinkovita zaščita pred soncem brez kompromisov! Meglica za sončenje v pršilu Biotherm Waterlover Sun Mist ima 99-% biološko razgradljivo sestavo, poleg tega je pakirana v povsem obnovljivo embalažo. Tako je prijazna ne le do vaše kože, ampak tudi do okolja.

Meglica za sončenje izkorišča moč mineralnih sončnih filtrov in s pomočjo zaščitnega faktorja SPF 30 vaši koži nudi nevidno zaščito pred sevanjem UVB in UVA. S pomočjo regeneracijskih in hranilnih snovi pa hkrati kožo izvrstno pripravi na aktivnosti na soncu. Poleg tega je tudi vodoodporna.

Lastnosti:

 • s pomočjo SPF 30 ščiti kožo pred sevanjem UVB in UVA
 • na koži ne ustvarja neželenega belega filma
 • kožo ohranja prijetno navlaženo
 • zaradi lahke prosojne teksture se hitro vpija
 • na koži ne pušča mastnega ali lepljivega občutka
 • 100-% obnovljiva embalaža

Sestava:

 • vsebuje 99-% biološko razgradljive surovine
 • ekološko testirani filtri za sonce – kožo ščitijo pred UV-sevanjem
  in hkrati ne obremenjujejo okolja
 • tehnologija Sun Sea Repair™ (kombinira Life Plankton™ in vitamin E) – pomirja
  in celovito obnavlja kožo ter jo ščiti pred prekomernim staranjem
 • vodoodporna sestava

Navodilo za uporabo:
Pred aktivnostmi na soncu enakomerno razpršite zadostno količino na kožo celega telesa, vključno z obrazom. Ponovite po kopanju, po sušenju z brisačo in pri prekomernem potenju. Pred uporabo dobro pretresite.

Lastnosti

Vrsta embalaže
pršilo
Konsistenca
pršilo
Tip kože
za vse tipe kože
Tip kože
za vse vrste kože
Zaščitni faktor
visoka zaščita (SPF 30 – SPF 50)

O blagovni znamki Biotherm

Biotherm predstavlja harmonično sozvočje človeka z naravo. Potopite se v vodni svet te edinstvene kozmetike.

Blagovno znamko Biotherm navdihuje moč termalnih virov, mineralov in ostalih bioaktivnih snovi. Edinstvena sestava njihovih izdelkov črpa energijo predvsem iz vode kot naravnega elementa samega začetka življenja.

Učinki naravnega izvira v Pirenejih so znani stoletja. Nekateri so verjeli, da gre za izvir večne mladosti. V 50. letih minulega stoletja pa so na površju tega izvira opazili posebno snov, katere izredne lastnosti je dokazala tudi poznejša raziskava dr. Josa Julliena. Le-ta je združil svoja spoznanja z izkušnjami kozmetičarke Janine Marissal in skupaj sta postavila temelje blagovne znamke Biotherm.

Voda je zahvaljujoč svoji edinstveni biološki značilnosti v optimalni harmoniji s človeško kožo, zaradi česar jo lahko izjemno obnavlja in ščiti. Danes Biotherm predstavlja eno najkakovostnejših neg za obraz in kožo, kot tudi sveže in očarljive dišave z naravnimi poudarki. Preizkusite moč vode tudi vi.

Recenzija Biotherm Waterlover Sun Mist