Boadicea the Victorious Divine

parfumska voda uniseks 100 ml

Boadicea the Victorious Divine parfumska voda uniseks 100 ml
100 ml
162,00

Koda: BOA0233 | 4 kos na zalogi
kos
DPD
petek 24. 5. 2019
Boadicea the Victorious Divine
100 ml | 162,00

Opis parfuma Boadicea the Victorious Divine

Parfumska voda Boadicea the Victorious Divine je namenjena vsem, ki ljubijo razkošje in znajo ceniti prvorazredne sestavine ter izvirno sestavo dišav.

  • cvetlično-lesna dišava
  • uniseks dišava – za moške in za ženske
  • za uporabo vsak dan

Sestava

Zgornje note
aldehidi, cvetlične note, mandarina, rdeče jagodičje
Srčne note
jasmin, vijolica
Bazne note
agarovina, mošus, sandalovina, smola, stiraks
Vrsta dišave
cvetlične, orientalske

O blagovni znamki Boadicea the Victorious

Niche parfumi Boadicea the Victorious so proslava lepote, moči in plemenitosti. Simbolizirajo tradicionalno britansko, obrtno spretnost. Ta luksuzna in hkrati inovativna blagovna znamka iz Velike Britanije ustvarja dišave, ki spominjajo na star pogum in moč in ju proslavljajo. Parfumi Boadicea the Victorious imajo edinstven stil in koncepcijo. Na popolnoma unikaten način v sebi združujejo tradicijo, modernost in nadčasovnost.

Dišave Boadicea the Victorious so visoko koncentrirane in vam ponudijo popolno čustveno doživetje. Pri njihovi izdelavi so uporabili visoko kakovostne sestavine, ki izhajajo iz celega sveta. Dišave Boadicea the Victorious oblikujejo izključno le najboljši parfumski mojstri.

Niche parfumi Boadicea the Victorious so izraziti, inovativni in resnično elegantni. Skrivajo se v originalnih stekleničkah v obliki karafe in so okrašene z ročno izrezanimi keltskimi ščiti. Vsi niche parfumi Boadicea the Victroious so označeni kot uniseks, kar pomeni, da jih lahko uporabljajo tako moški kot tudi ženske. S tem blagovna znamka Boadicea the Victorious dokazuje svobodo izraza in vi ste lahko svobodni pri njihovi uporabi.

Ocena Boadicea the Victorious Divine

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!