Boadicea the Victorious Glorious

parfumska voda uniseks 50 ml

Boadicea the Victorious Glorious parfumska voda uniseks 50 ml
Boadicea the Victorious Glorious parfumska voda uniseks 50 ml
50 ml

Koda: BOA0252 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Boadicea the Victorious Glorious
50 ml

Opis parfuma Boadicea the Victorious Glorious

Uniseks parfumska voda Boadicea the Victorious Glorious je popolna dišava za vse samostojne ženske in moške, ki živijo po lastnih pravilih.

  • cvetlično-sadna dišava
  • uniseks dišava – za moške in za ženske
  • za uporabo vsak dan

Sestava

Zgornje note
ananas, cassis, jabolko, kardamom, malina
Srčne note
elemi, jasmin, muškatni orešček, vrtnica
Bazne note
cedra, hrastov mah, jantar, les gvajaka, mošus, pačuli, sandalovina, vanilija
Vrsta dišave
lesne, orientalske

O blagovni znamki Boadicea the Victorious

Niche parfumi Boadicea the Victorious so proslava lepote, moči in plemenitosti. Simbolizirajo tradicionalno britansko, obrtno spretnost. Ta luksuzna in hkrati inovativna blagovna znamka iz Velike Britanije ustvarja dišave, ki spominjajo na star pogum in moč in ju proslavljajo. Parfumi Boadicea the Victorious imajo edinstven stil in koncepcijo. Na popolnoma unikaten način v sebi združujejo tradicijo, modernost in nadčasovnost.

Dišave Boadicea the Victorious so visoko koncentrirane in vam ponudijo popolno čustveno doživetje. Pri njihovi izdelavi so uporabili visoko kakovostne sestavine, ki izhajajo iz celega sveta. Dišave Boadicea the Victorious oblikujejo izključno le najboljši parfumski mojstri.

Niche parfumi Boadicea the Victorious so izraziti, inovativni in resnično elegantni. Skrivajo se v originalnih stekleničkah v obliki karafe in so okrašene z ročno izrezanimi keltskimi ščiti. Vsi niche parfumi Boadicea the Victroious so označeni kot uniseks, kar pomeni, da jih lahko uporabljajo tako moški kot tudi ženske. S tem blagovna znamka Boadicea the Victorious dokazuje svobodo izraza in vi ste lahko svobodni pri njihovi uporabi.

Recenzija Boadicea the Victorious Glorious

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!