Bohemia Crystal Bohemia Glass Manicure Stick pilica za nohte

Bohemia Crystal Bohemia Glass Manicure Stick pilica za nohte
Bohemia Crystal Bohemia Glass Manicure Stick pilica za nohte
9.5 cm
Koda: BOH0811 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
V košarico vnesite kodo care15 in prejeli boste 15 % popusta na kozmetiko za nego telesa. Popust ne velja za izdelke v akciji in za izdelke v posebni ponudbi.

Opis Bohemia Crystal Bohemia Glass Manicure Stick

Pilica Bohemia Crystal Bohemia Glass Manicure Stick vašim nohtom zagotavlja popolno obliko. Vedno bodo lepo urejeni in brez kakršnihkoli nepravilnosti.

Lastnosti:

  • oblikuje in krajša nohte
  • pilica je izredno prijazna do nohtne kožice in ne povzroča odrgnin
  • uporabljate lahko na naravnih ali umetnih nohtih

Navodilo za uporabo:
Pristavite k nohtu in pilite z rahlimi potegi v eno smer.

O blagovni znamki Bohemia Crystal

Bohemia Crystal | Bohemia Crystal ali Bohemia Glass je blagovna znamka, ki predstavlja izdelke iz stekla. Bohemia Crystal ne označuje le tipičnega češkega kristala, ampak tudi način in bistvo njegove proizvodnje. Češka steklarska industrija ima bogato zgodovino in tradicijo, ki sega v srednji vek. Do velikega razcveta pa je prišlo v 19. stoletju. Steklarna Bohemia je bila ustanovljena leta 1845 v osrčju Evrope, v zibelki češke šeststoletne steklarske tradicije.
Bohemia Crystal je češka blagovna znamka, ki je prodrla tudi preko meja svoje domovine in je znana po vsem svetu. Bohemia Crystal − ne gre samo za tradicionalne izdelke iz stekla, ampak moramo biti pozorni tudi na razširjeni asortiment, proizvodnjo novih izdelkov, razvoj novih tehnologij in na kombinacijo tradicije ter inovacij. Ročna proizvodnja je dopolnjena s sodobnimi proizvodnimi metodami. Nove tehnologije omogočajo razširjeno ponudbo, kar dokazuje dejstvo, da je trg bogatejši za komplet steklenih pilic za nohte in petke kot svetovne novosti iz Češke.

Recenzija Bohemia Crystal Bohemia Glass Manicure Stick