Bohemia Crystal Exclusive Scraper Foot File strgalo za pete

Bohemia Crystal Exclusive Scraper Foot File strgalo za pete
Bohemia Crystal Exclusive Scraper Foot File strgalo za pete
strgalo za pete
6,15

Koda: BOH0653 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
Darilo za vas
Popust 15 % na cene kozmetike! V košarici vnesite kodo 15notino. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
torek 20. 4. 2021

Opis Bohemia Crystal Exclusive Scraper Foot File
Lastnosti

Ponašajte se z lepimi stopali. Izdelek Bohemia Crystal Exclusive Scraper Foot File vam pomaga z domačo pedikuro in vi boste tako spet nosili odprte čevlje brez skrbi in z veseljem.

Lastnosti:

  • odstranjuje otrdelo kožo na stopalih
  • brusi trdo kožo na stopalih

Lastnosti

Tip kože
otrdela
Učinek
regeneracija

O blagovni znamki Bohemia Crystal

Bohemia Crystal | Bohemia Crystal ali Bohemia Glass je blagovna znamka, ki predstavlja izdelke iz stekla. Bohemia Crystal ne označuje le tipičnega češkega kristala, ampak tudi način in bistvo njegove proizvodnje. Češka steklarska industrija ima bogato zgodovino in tradicijo, ki sega v srednji vek. Do velikega razcveta pa je prišlo v 19. stoletju. Steklarna Bohemia je bila ustanovljena leta 1845 v osrčju Evrope, v zibelki češke šeststoletne steklarske tradicije.
Bohemia Crystal je češka blagovna znamka, ki je prodrla tudi preko meja svoje domovine in je znana po vsem svetu. Bohemia Crystal − ne gre samo za tradicionalne izdelke iz stekla, ampak moramo biti pozorni tudi na razširjeni asortiment, proizvodnjo novih izdelkov, razvoj novih tehnologij in na kombinacijo tradicije ter inovacij. Ročna proizvodnja je dopolnjena s sodobnimi proizvodnimi metodami. Nove tehnologije omogočajo razširjeno ponudbo, kar dokazuje dejstvo, da je trg bogatejši za komplet steklenih pilic za nohte in petke kot svetovne novosti iz Češke.

Recenzija Bohemia Crystal Exclusive Scraper Foot File