Bohemia Crystal Exclusive Scraper Foot File

strgalo za pete

Bohemia Crystal Exclusive Scraper Foot File strgalo za pete
Bohemia Crystal Exclusive Scraper Foot File strgalo za pete
strgalo za pete
6,49

Koda: BOH0653 | 5 kos na zalogi
1
DPD
petek 26. 7. 2019
Bohemia Crystal Exclusive Scraper Foot File
strgalo za pete | 6,49

Opis izdelka Bohemia Crystal Exclusive Scraper Foot File

Pilica Bohemia Crystal Exclusive Scraper Foot File vašim nohtom zagotavlja popolno obliko. Vedno bodo lepo urejeni in brez kakršnihkoli nepravilnosti.

Lastnosti:

  • pilico lahko uporabite tudi za otrdelo kožo na petah
  • površina pilice ima dolgo življenjsko dobo

Navodilo za uporabo:
Po uporabi sperite z vodo.

O blagovni znamki Bohemia Crystal

Bohemia Crystal | Bohemia Crystal ali Bohemia Glass je blagovna znamka, ki predstavlja izdelke iz stekla. Bohemia Crystal ne označuje le tipičnega češkega kristala, ampak tudi način in bistvo njegove proizvodnje. Češka steklarska industrija ima bogato zgodovino in tradicijo, ki sega v srednji vek. Do velikega razcveta pa je prišlo v 19. stoletju. Steklarna Bohemia je bila ustanovljena leta 1845 v osrčju Evrope, v zibelki češke šeststoletne steklarske tradicije.
Bohemia Crystal je češka blagovna znamka, ki je prodrla tudi preko meja svoje domovine in je znana po vsem svetu. Bohemia Crystal − ne gre samo za tradicionalne izdelke iz stekla, ampak moramo biti pozorni tudi na razširjeni asortiment, proizvodnjo novih izdelkov, razvoj novih tehnologij in na kombinacijo tradicije ter inovacij. Ročna proizvodnja je dopolnjena s sodobnimi proizvodnimi metodami. Nove tehnologije omogočajo razširjeno ponudbo, kar dokazuje dejstvo, da je trg bogatejši za komplet steklenih pilic za nohte in petke kot svetovne novosti iz Češke.