Bomb Cosmetics Grapefruit & Nectarine dišeča sveča

 • Bomb Cosmetics Grapefruit & Nectarine dišeča sveča
 • Bomb Cosmetics Grapefruit & Nectarine dišeča sveča   1
 • Bomb Cosmetics Grapefruit & Nectarine dišeča sveča   2
   več

  Različice Bomb Cosmetics Grapefruit & Nectarine

  • Bomb Cosmetics Grapefruit & Nectarine dišeča sveča   dišeča sveča  

   Ta izdelek trenutno ni na voljo.

   Koda: BOM0086

  Gor

  Opis parfuma Bomb Cosmetics Grapefruit & Nectarine

  Ocena

  Videz stekleničke

  Trajanje vonja

  Intenziteta

  Splošni vtis

  Dišeča svečka Bomb Cosmetics Grapefruit & Nectarine čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

  Lastnosti:

  • sadna dišava

  Navodilo za uporabo:

  Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.

  Gor

  O blagovni znamki Bomb Cosmetics

  Kozmetični proizvodi Bomb Cosmetics lahko izboljšajo vaš dan in vam pričarajo nasmeh na obrazu. Blagovna znamka Bomb Cosmetics namreč izhaja iz znanja pozitivnih učinkov aromaterapije na človeško telo in misel. Poznana je zlasti zaradi svojih originalnih kroglic za kopel in očarljivih dišečih sveč. Zahvaljujoč blagovni znamki Bomb Cosmetics lahko zelo enostavno nadišavite svoj dom ali v trenutku pripravite dišečo kopel. V asortimentu Bomb Cosmetics lahko najdete tudi priljubljena naravna mila ali negovalne balzame za ustnice, ki so izdelani iz najbolj čistih naravnih sestavin.

  Proizvajalec kozmetike Bomb Cosmetics je britansko podjetje Get Fresh Cosmetics, Ltd, ki sta ga ustanovila James Moore in Robert Philpott. Prizadevata si zlasti za to, da lahko proizvajata izdelke z aromaterapevtskimi učinki in njihova uporaba je udobna za stranke. Med prve proizvode te blagovne znamke spadajo inovativne kroglice za kopel, ki so takoj postale popolne uspešnice. Izdelki Bomb Cosmetics so izdelani ročno iz čistih naravnih sestavin in skrbno izbranih esencialnih olj najvišje kakovosti. Blagovna znamka je postala popularna tudi zaradi svojega prijaznega odnosa do življenjskega okolja.

  Gor

  Ocena Bomb Cosmetics Grapefruit & Nectarine

  Kaj menite o Bomb Cosmetics Grapefruit & Nectarine izdelku vi?

  Polja označena z zvezdico * so obvezna.


  Ocena *

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše "

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše "

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše "

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše "


  Z oddajo soglašate z obdelavo osebnih podatkov za namene pridobitve in prikaza ocene izdelka s strani družbe Notino s.r.o. Imate pravico preklicati dano soglasje. Več informacij najdete v načelih obdelave osebnih podatkov.

  free delivery