Bomb Cosmetics Grapefruit & Nectarine dišeča sveča

Bomb Cosmetics Grapefruit & Nectarine dišeča sveča
Bomb Cosmetics Grapefruit & Nectarine dišeča sveča
dišeča sveča

Koda: BOM0086 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Bomb Cosmetics Grapefruit & Nectarine
Sestava

Dišeča svečka Bomb Cosmetics Grapefruit & Nectarine čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • sadna dišava

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.

Sestava

Vrsta dišave za dom
sadna
Vrsta stenja
bombažen

O blagovni znamki Bomb Cosmetics

Kozmetični proizvodi Bomb Cosmetics lahko izboljšajo vaš dan in vam pričarajo nasmeh na obrazu. Blagovna znamka Bomb Cosmetics namreč izhaja iz znanja pozitivnih učinkov aromaterapije na človeško telo in misel. Poznana je zlasti zaradi svojih originalnih kroglic za kopel in očarljivih dišečih sveč. Zahvaljujoč blagovni znamki Bomb Cosmetics lahko zelo enostavno nadišavite svoj dom ali v trenutku pripravite dišečo kopel. V asortimentu Bomb Cosmetics lahko najdete tudi priljubljena naravna mila ali negovalne balzame za ustnice, ki so izdelani iz najbolj čistih naravnih sestavin.

Proizvajalec kozmetike Bomb Cosmetics je britansko podjetje Get Fresh Cosmetics, Ltd, ki sta ga ustanovila James Moore in Robert Philpott. Prizadevata si zlasti za to, da lahko proizvajata izdelke z aromaterapevtskimi učinki in njihova uporaba je udobna za stranke. Med prve proizvode te blagovne znamke spadajo inovativne kroglice za kopel, ki so takoj postale popolne uspešnice. Izdelki Bomb Cosmetics so izdelani ročno iz čistih naravnih sestavin in skrbno izbranih esencialnih olj najvišje kakovosti. Blagovna znamka je postala popularna tudi zaradi svojega prijaznega odnosa do življenjskega okolja.

Recenzija Bomb Cosmetics Grapefruit & Nectarine