Bond No. 9 Downtown Madison Square Park parfumska voda za ženske

Bond No. 9 Downtown Madison Square Park parfumska voda za ženske 100 ml
Bond No. 9 Downtown Madison Square Park parfumska voda za ženske 100 ml
100 ml

Koda: BON0270 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis Bond No. 9 Downtown Madison Square Park
Sestava

Bond No. 9 Madison Square Park je parfumska voda za ženske, ki imajo občutek za humor. Dišava je polna razcvetelih plodov in cvetov, ki vas navdušijo. Sveža in zelo izrazita kompozicija ima dolgo obstojnost in njena intenzivnost vas očara. Podlezite dišečemu čaru brez ovir.

Parfumska voda za ženske Bond No. 9 Madison Square Park vam lahko ponudi vse, kar od poletnega svežega koktajla pričakujete. Dišava vsebuje na primer borovnico, roza tulipane ali vetiver. V njeno močno aromo se boste zaljubili takoj, ko pritisnete na razpršilnik. Podlezite nenavadnemu vonju, ki je poln divje strasti.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
trava, hijacinta, borovnica
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
tulipan, vrtnica
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
vetiver, tikov les
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Bond No. 9

Parfumi Bond No. 9 so ekstravagantni izziv za ženske in moške, ki ljubijo izvirnost, duhovitost, slog in igrivo lahkotnost. Nastali so kot poklon velikemu mestu, in glede na to da gre za ameriško blagovno znamko, ni potrebnega veliko razmišljanja. Navdih za parfume Bond No. 9 je življenjski utrip New Yorka.
Znamka Bond No. 9 je relativno mlada. Na trg z dišava je pogumno vstopila leta 2003 in takoj prepričala s svojim nenavadnim konceptom, zabavnim dizajnom in izjemno dišečo sestavo. Za to blagovno znamko stoji sposobna dama Laurice Rahme. Po poreklu je Francozinja in svojo poklicno pot je začela kot trgovka s starinami v Parizu. Zahvaljujoč svojemu očesu in intuiciji je hitro izstopala, a njena pozornost je že bila usmerjena v drugo poslovno področje. Svoje dejavnosti je prenesla v ZDA, kjer je postala ustanoviteljica in predsednica znamke Bond No. 9.
Parfumi Bond No. 9 svojo vizijo popolnoma osredotoča na New York. Njen moto je vsaki soseski na Manhattnu podariti lastno dišavo. Tipične stekleničke parfuma v obliki stilizirane zvezdice pritegnejo pozornost na prvi pogled, takoj zatem pa prepričajo zelo ekskluzivne sestave dišečih esenc. Očarani bodo predvsem ljubitelji izbranih cvetličnih dišav. Premišljeno plastenje skupaj z izborom posameznih sestavin ustvarja razkošno, prefinjeno dišavo, polno življenja in energije. Cvetovi se družijo z začimbami in drugimi esencami ter so jasen izziv za vse, ki želijo izraziti svojo edinstvenost in veselje do življenja.
Ponudba parfumov Bond No. 9 je zelo široka in vključuje več deset različnih sestav. Parfum 9. Bond No. 9 Chelsea Flowers je edinstvena ženska dišava, kjer se cvetlične esence čudovitega tulipana odlično prepletajo s cvetočo magnolijo in igrivo potoniko. Nezamenljiv ženski parfum Bond No. 9 Andy Warhol Union Square, ki simbolizira brezčasnost, izvirnost in ustvarjalnost, bo prepričal vse mlade temperamentne ženske, ki rade poudarijo svoj osebni slog. V portfelju Bond No. 9 najdete tudi celo vrsto prefinjenih unisex dišav in parfumov izključno za moške. Cvetlična parfumska voda unisex Bond No. 9 Bleecker Street temelji na zemeljskih in osvežilnih tonih. Čarobne zgornje note unisex dišave Bond No. 9 Astor Place so sestavljene iz sladkih akordov mandarine in igrivih listov vijolice. Moškim sta namenjeni edinstveni dišavi Bond No. 9 Riverside Drive ali Bond No. 9 Great Jones, polni zemeljskih in citrusovih tonov z obljubo elegance ter ključnega prestiža.
Pustite, da vaša osebnost odkrito spregovori. Izrazite se s pomočjo izvirnih dišav in pokažite svojo individualnost. Preizkusite parfume Bond No. 9 in morda boste ugotovili, da ste našli pravo dišavo zase.

Recenzija Bond No. 9 Downtown Madison Square Park