Bourjois Air Matmatirajoči tekoči puder

2×
Bourjois Air Mat matirajoči tekoči puder
Bourjois Air Mat matirajoči tekoči puder

Opis izdelka Bourjois Air Mat
Lastnosti

Tekoči puder Bourjois Air Mat vsebuje drobne matirne delce, ki odlično zatrejo neželen sijaj kože in vam tako zagotovi brezhiben videz skozi ves dan.

Lastnosti:

  • prekrije morebitne nepopolnosti kože
  • kožo matira in poenoti njen barvni ton
  • na obrazu ne ustvarja maske
  • kožo pušča naravno nežno in gladko
  • lahka in nežna konsistenca ne obremenjuje kože

Sestava:

  • izvleček suhih olj, cinka in silicijevega dioksida – zagotavlja zlitje s kožo
  • dermatološko testirano

Navodilo za uporabo:
Tekoči puder nanesite s pomočjo čopiča ali gobice na sredino obraza in enakomerno razmažite v smeri navzven. Za višje prekrivanje ponovite.

Lastnosti

Konsistenca
fluid
Tip kože
za vse tipe kože
Po prekrivnosti
Visoka
Zaščita pred soncem
brez SPF
Učinek
mat
Odtenek tekočega pudra
fair

O blagovni znamki Bourjois

Francosko blagovno znamko Bourjois je ustanovil leta 1863 vizionar Joseph-Albert Ponsin. Osredotoča se zlasti na dekorativno kozmetiko. Med njene prve izdelke sodijo voskaste make-up paličice, ki so namenjene zlasti za potrebe gledaliških igralcev in imajo zabavne naslove kot „Jealous“ (ljubosumen) či „Lovesick“ (hrepeneč).

Danes Bourjois dodaja na trg pestro paleto izdelkov – maskare, svinčnike za oči, šminke, čistilna mleka, dezodorante, gele za prhanje, parfume in druge izdelke – pri čemer se osredotoča zlasti na ženske. Stalno se trudi držati svoje prvotne filozofije in ponujati strankam vrhunsko kakovost po razumni ceni.

Kozmetiko Bourjois uporabljajo tako profesionalni maskerji in stilisti kot tudi cela vrsta zvezdnic. Blagovna znamka Bourjois zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo lepo izgledati, hrepenijo po lastnem samosvojem imidžu, so ustvarjalni in se radi ličijo.

Recenzija Bourjois Air Mat