Bourjois Délice de Poudre paleta osvetljevalcev

Bourjois Délice de Poudre paleta osvetljevalcev
Bourjois Délice de Poudre paleta osvetljevalcev
Priporočena maloprodajna cena
14,96

Prihranite 10%
18 g
13,46

Koda: BOU02330 | Na zalogi
1
DPD
torek 18. 5. 2021

Opis Bourjois Délice de Poudre
Lastnosti

Osvetljevalec Bourjois Délice de Poudre daje vašemu obrazu zdrav videz, poln vitalnosti.

Lastnosti:

  • zagotavlja lica zdravega videza
  • dosega naraven videz
  • koži zagotavlja svežost

Navodilo za uporabo:
Nanašajte na ličnici, zgornji del lic, sredino obraza, pod obrvi in v notranje kotičke oči za popolno osvetlitev obraza.

Lastnosti

Odtenek
roza, nude
Učinek
posvetlitveni

O blagovni znamki Bourjois

Francosko blagovno znamko Bourjois je ustanovil leta 1863 vizionar Joseph-Albert Ponsin. Osredotoča se zlasti na dekorativno kozmetiko. Med njene prve izdelke sodijo voskaste make-up paličice, ki so namenjene zlasti za potrebe gledaliških igralcev in imajo zabavne naslove kot „Jealous“ (ljubosumen) či „Lovesick“ (hrepeneč).

Danes Bourjois dodaja na trg pestro paleto izdelkov – maskare, svinčnike za oči, šminke, čistilna mleka, dezodorante, gele za prhanje, parfume in druge izdelke – pri čemer se osredotoča zlasti na ženske. Stalno se trudi držati svoje prvotne filozofije in ponujati strankam vrhunsko kakovost po razumni ceni.

Kozmetiko Bourjois uporabljajo tako profesionalni maskerji in stilisti kot tudi cela vrsta zvezdnic. Blagovna znamka Bourjois zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo lepo izgledati, hrepenijo po lastnem samosvojem imidžu, so ustvarjalni in se radi ličijo.

Recenzija Bourjois Délice de Poudre