Bourjois City Radiance zaščitni tekoči puder SPF 30

Bourjois City Radiance zaščitni tekoči puder SPF 30
Bourjois City Radiance zaščitni tekoči puder SPF 30
odtenek 04 Beige 30 ml

Koda: BOU1193 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis Bourjois City Radiance
Lastnosti

Opis:

Odlično zaščitena in posvetljena koža? Za Bourjois City Radiance noben problem! Zaščitni tekoči puder Bourjois je namenjen za vsakodnevno nego vaše kože. Kožo posvetli in poenoti neenakomernosti. Make-up City Radiance kožo hkrati ščiti pred vseprisotnimi zunanjimi nečistočami in proti utrujenosti in stresu. Samoumevna je tudi dolgotrajna hidracija in občutek svežine. Imejte tudi vi lepo in zaščiteno kožo, posezite po Bourjoise City Radiance!

Učinki:

  • kožo posvetli in zgladi
  • poenoti neenakomernosti
  • ščiti proti nečistočam, utrujenosti ter stresu
  • vlaži in hrani

Sestava:

  • zaščitni faktor SPF30 – kožo ščiti pred onesnaženo okolico

Tip kože:

Namenjen je za vse tipe kože.

Navodilo za uporabo:

Nanašajte potrebno količino na čisto kožo in razporejajte, dokler koža ne bo dobila poenotenega tena.

Lastnosti

Konsistenca
fluid
Tip kože
za vse tipe kože
Po prekrivnosti
Srednja
Zaščita pred soncem
s SPF
Odtenek tekočega pudra
medium

O blagovni znamki Bourjois

Francosko blagovno znamko Bourjois je ustanovil leta 1863 vizionar Joseph-Albert Ponsin. Osredotoča se zlasti na dekorativno kozmetiko. Med njene prve izdelke sodijo voskaste make-up paličice, ki so namenjene zlasti za potrebe gledaliških igralcev in imajo zabavne naslove kot „Jealous“ (ljubosumen) či „Lovesick“ (hrepeneč).

Danes Bourjois dodaja na trg pestro paleto izdelkov – maskare, svinčnike za oči, šminke, čistilna mleka, dezodorante, gele za prhanje, parfume in druge izdelke – pri čemer se osredotoča zlasti na ženske. Stalno se trudi držati svoje prvotne filozofije in ponujati strankam vrhunsko kakovost po razumni ceni.

Kozmetiko Bourjois uporabljajo tako profesionalni maskerji in stilisti kot tudi cela vrsta zvezdnic. Blagovna znamka Bourjois zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo lepo izgledati, hrepenijo po lastnem samosvojem imidžu, so ustvarjalni in se radi ličijo.

Recenzija Bourjois City Radiance