Bourjois Contour Edition dolgoobstojni svinčnik za ustnice

Bourjois Contour Edition dolgoobstojni svinčnik za ustnice
Bourjois Contour Edition dolgoobstojni svinčnik za ustnice

Opis Bourjois Contour Edition
Lastnosti

Opis:

Bourjois Contour Edition dolgoobstojni svinčnik za ustnice se zahvaljujoč svoji teksturi odlično oprime vaših ustnic. Šminka ostane na svojem mestu in ustnice bodo precizno obrobljene. Ali hrepenite po popolnih ustnicah? Svinčnik za ustnice Bourjois Contour Edition gladi konture ustnic in omogoča urediti njihovo obliko in jih izpopolniti.

Učinki:

  • ima nežno kremasto teksturo
  • gladi
  • ima dolgo obstojnost za 12 ur
  • preprečuje razmazanje šminke
  • omogoča oblikovanje kontur ustnic

Sestava:

  • mineralni in rastlinski pigmenti – dodajajo nasičeno barvo, ustnice mehčajo

Navodilo za uporabo:

Nanesite na zgornjo in spodnjo linijo ustnic. Lahko nanesete tudi neposredno na ustnice za njihovo obarvanje.

Lastnosti

Odtenek
rjav, roza
Aktivne snovi
karitejevo maslo
Učinek
dolgoobstojen

O blagovni znamki Bourjois

Francosko blagovno znamko Bourjois je ustanovil leta 1863 vizionar Joseph-Albert Ponsin. Osredotoča se zlasti na dekorativno kozmetiko. Med njene prve izdelke sodijo voskaste make-up paličice, ki so namenjene zlasti za potrebe gledaliških igralcev in imajo zabavne naslove kot „Jealous“ (ljubosumen) či „Lovesick“ (hrepeneč).

Danes Bourjois dodaja na trg pestro paleto izdelkov – maskare, svinčnike za oči, šminke, čistilna mleka, dezodorante, gele za prhanje, parfume in druge izdelke – pri čemer se osredotoča zlasti na ženske. Stalno se trudi držati svoje prvotne filozofije in ponujati strankam vrhunsko kakovost po razumni ceni.

Kozmetiko Bourjois uporabljajo tako profesionalni maskerji in stilisti kot tudi cela vrsta zvezdnic. Blagovna znamka Bourjois zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo lepo izgledati, hrepenijo po lastnem samosvojem imidžu, so ustvarjalni in se radi ličijo.

Recenzija Bourjois Contour Edition