Bourjois Liner Feutre dolgoobstojen flomaster za oči

1×
Bourjois Liner Feutre dolgoobstojen flomaster za oči
Bourjois Liner Feutre dolgoobstojen flomaster za oči
odtenek 011 Noir 0.8 ml
4,40

Koda: BOU0832 | Na zalogi
1
DPD
petek 6. 8. 2021

Opis Bourjois Liner Feutre
Lastnosti

Črtala za oči Bourjois Liner Feutre poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled.

Lastnosti:

  • polna in intenzivna barva
  • izriše natančno linijo

Navodilo za uporabo:
Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.

Popolna sestava

AQUA (WATER), CI 77266 (CARBON BLACK), BUTYLENE GLYCOL, AMMONIUM STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, PVP, DIETHYLHEXYL SODIUM SULFOSUCCINATE, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, METHYLPARABEN, SODIUM HYDROXIDE, PROPYLPARABEN, ALCOHOL, 10BMY003-1 Za sestavo izdelka odgovarja proizvajalec. Zaradi možnih sprememb priporočamo, da sestavo izdelka preverite neposredno na embalaži.
Celotno besedilo

Lastnosti

Odtenek
črn
Konsistenca
črtala za oči v flomastru
Učinek
dolgoobstojen

O blagovni znamki Bourjois

Francosko blagovno znamko Bourjois je ustanovil leta 1863 vizionar Joseph-Albert Ponsin. Osredotoča se zlasti na dekorativno kozmetiko. Med njene prve izdelke sodijo voskaste make-up paličice, ki so namenjene zlasti za potrebe gledaliških igralcev in imajo zabavne naslove kot „Jealous“ (ljubosumen) či „Lovesick“ (hrepeneč).

Danes Bourjois dodaja na trg pestro paleto izdelkov – maskare, svinčnike za oči, šminke, čistilna mleka, dezodorante, gele za prhanje, parfume in druge izdelke – pri čemer se osredotoča zlasti na ženske. Stalno se trudi držati svoje prvotne filozofije in ponujati strankam vrhunsko kakovost po razumni ceni.

Kozmetiko Bourjois uporabljajo tako profesionalni maskerji in stilisti kot tudi cela vrsta zvezdnic. Blagovna znamka Bourjois zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo lepo izgledati, hrepenijo po lastnem samosvojem imidžu, so ustvarjalni in se radi ličijo.

Recenzija Bourjois Liner Feutre1