Bourjois Masculin Black Premium

deo sprej za moške 200 ml

Bourjois Masculin Black Premium deo sprej za moške 200 ml
Bourjois Masculin Black Premium deo sprej za moške 200 ml
deo sprej za moške 200 ml
3,90

Koda: BOU1462 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
petek 23. 8. 2019
Bourjois Masculin Black Premium
deo sprej za moške 200 ml | 3,90

Opis parfuma Bourjois Masculin Black Premium

Odišavljen deo sprej Bourjois Masculin Black Premium je odličen dodatek k dišavi iz iste linije. Učinkovito se bori proti neželenemu potenju, neguje kožo pod pazduho in jo hkrati lepo odišavi ter osveži za več ur.

O blagovni znamki Bourjois

Francosko blagovno znamko Bourjois je ustanovil leta 1863 vizionar Joseph-Albert Ponsin. Osredotoča se zlasti na dekorativno kozmetiko. Med njene prve izdelke sodijo voskaste make-up paličice, ki so namenjene zlasti za potrebe gledaliških igralcev in imajo zabavne naslove kot „Jealous“ (ljubosumen) či „Lovesick“ (hrepeneč).

Danes Bourjois dodaja na trg pestro paleto izdelkov – maskare, svinčnike za oči, šminke, čistilna mleka, dezodorante, gele za prhanje, parfume in druge izdelke – pri čemer se osredotoča zlasti na ženske. Stalno se trudi držati svoje prvotne filozofije in ponujati strankam vrhunsko kakovost po razumni ceni.

Kozmetiko Bourjois uporabljajo tako profesionalni maskerji in stilisti kot tudi cela vrsta zvezdnic. Blagovna znamka Bourjois zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo lepo izgledati, hrepenijo po lastnem samosvojem imidžu, so ustvarjalni in se radi ličijo.

Recenzija Bourjois Masculin Black Premium

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!