Bourjois Rouge Edition Velvettekoča šminka z mat učinkom

3×
Bourjois Rouge Edition Velvet tekoča šminka z mat učinkom
Bourjois Rouge Edition Velvet tekoča šminka z mat učinkom

Opis izdelka Bourjois Rouge Edition Velvet
Lastnosti

Opis:
Bourjois Rouge Edition Velvet je prava revolucija v svetu šmink. Tekoča šminka za mat učinkom začenja novo obdobje v ličenju ustnic. Njena očarljiva in popolnoma nepremagljiva tekstura se odlikuje z
mehkostjo in konsistenco, ki zlahka drsi po ustnicah in jim posodi žametno mehkobo in neverjetno jasno barvo z odličnim mat učinkom.
Sestava šminke je obogatena s posebnimi olji in dodaja temu kozmetičnemu čudežu popoln oprijem z zelo naravnim občutkom „druge kože“. Tekoča šminka Bourjois Rouge Edition Velvet ustnic sploh ne izsušuje in na ustnicah zdrži 24 ur.

Učinki:

  • ne razmaže se
  • odlična prekrivnost
  • dolga obstojnost
  • pušča mat finiš

Sestava:

  • negovalna olja – hranijo in zagotavljajo popolnoma nežne ustnice

Navodilo za uporabo:
Nanesite na ustnice s pomočjo aplikatorja. Intenzivnost odtenka lahko poudarite z nanosom večje količine barve.

Lastnosti

Odtenek
roza
Učinek
mat

O blagovni znamki Bourjois

Francosko blagovno znamko Bourjois je ustanovil leta 1863 vizionar Joseph-Albert Ponsin. Osredotoča se zlasti na dekorativno kozmetiko. Med njene prve izdelke sodijo voskaste make-up paličice, ki so namenjene zlasti za potrebe gledaliških igralcev in imajo zabavne naslove kot „Jealous“ (ljubosumen) či „Lovesick“ (hrepeneč).

Danes Bourjois dodaja na trg pestro paleto izdelkov – maskare, svinčnike za oči, šminke, čistilna mleka, dezodorante, gele za prhanje, parfume in druge izdelke – pri čemer se osredotoča zlasti na ženske. Stalno se trudi držati svoje prvotne filozofije in ponujati strankam vrhunsko kakovost po razumni ceni.

Kozmetiko Bourjois uporabljajo tako profesionalni maskerji in stilisti kot tudi cela vrsta zvezdnic. Blagovna znamka Bourjois zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo lepo izgledati, hrepenijo po lastnem samosvojem imidžu, so ustvarjalni in se radi ličijo.

Recenzija Bourjois Rouge Edition Velvet3