Braun Series 1 10B/20B CombiPack CruZer Foil & Cutter

brivna folija in rezilo

Braun Series 1  10B/20B CombiPack CruZer Foil & Cutter brivna folija in rezilo
Braun Series 1  10B/20B CombiPack CruZer Foil & Cutter brivna folija in rezilo
brivna folija in rezilo
23,40

Koda: BRN1510 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
Darilo za vas
Ob nakupu nad 80 € v košarici samo vnesite kodo minus10si in dobite 10-% popust na celotno naročilo. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
sreda 21. 8. 2019
Braun Series 1 10B/20B CombiPack CruZer Foil & Cutter
brivna folija in rezilo | 23,40

Opis izdelka Braun Series 1 10B/20B CombiPack CruZer Foil & Cutter

Nadomestne britvice Braun Series 1 10B/20B CombiPack CruZer Foil & Cutter in njihova redna menjava so jamstvo za gladko obrit obraz, ki bo enak, kot če bi ga obrili z novim brivnikom.

Lastnosti:

  • zagotavlja kar najbolj gladko britje
  • enostavna menjava

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih.

Lastnosti

Vrsta napajanja
omrežno

O blagovni znamki Braun

Znamka Braun, ki izhaja iz nemškega mesta Frankfurt, nosi ime svojega ustanovitelja Maxa Brauna. Ta je začel poslovati leta 1921, in sicer s proizvodnjo radiev, ko je kot prvi uvedel na trg takratno veliko novost – kombinirani radio z gramofonom. V 30-ih letih je nastal danes že ikonični logotip znamke in leta 1940 je družba že patentirala svoj prvi brivnik Braun.

Danes se Braun uvršča med vodilne v tehničnih inovacijah na vseh svojih ključnih področjih in se ponaša z več kot 7000 aktivnimi patenti. Vsi izdelki Braun izpolnjujejo stroge zahteve strank po kakovosti, zmogljivosti, zanesljivosti, pa tudi oblikovanju. Trenutno je blagovna znamka Braun prejemnik več kot 100 mednarodnih priznanj za oblikovanje svojih izdelkov. Moški električni brivnik Braun Series 3, Braun epilator ali električno zobno ščetko Braun Oral-B lahko danes brez skrbi štejemo za kultne.