Brazil KeratinHome set I. (za neobvladljive lase) za ženske

Brazil Keratin Home set I. (za neobvladljive lase) za ženske
Brazil Keratin Home set I. (za neobvladljive lase) za ženske
set I. (za neobvladljive lase) za ženske

Koda: BRK0139 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Brazil Keratin HOME lasni tretma 150 ml + Clarifying čistilni šampon 150 ml

Opis Brazil Keratin Home
Lastnosti

Usmerite svoje neobvladljive lase. Kozmetični set Brazil Keratin Home vam zagotovi temeljito regeneracijo in zgladitev lasnih vlaken, lasje pa bodo popolnoma nahranjeni, navlaženi in nežni na dotik.

Set je sestavljen iz specialnega čistilnega šampona in lasnega keratinskega tretmaja, ki poskrbi za popolno ravnanje las.

Čistilni šampon Brazil Keratin Clarifying 150 ml

  • lase pripravi na nanos keratinskega tretmaja
  • blago in obenem temeljito umije lase in lasišče
  • z las odstrani neželene mineralne obloge
  • z las zanesljivo odstrani prekomerno maščobo

Lasni tretma Brazil Keratin Home 150 ml

  • gladi površino lasnega vlakna
  • ravna in usmerja neobvladljive lase
  • globinsko obnavlja in vlaži lase
  • lasem zagotavlja intenzivna hranila

Navodilo za uporabo:
Lase si najprej umijte s šamponom Brazil Keratin Clarifying in jih osušite z brisačo. Nato nanesite manjšo količino lasnega tretmaja Keratine Home (pred uporabo stekleničko temeljito pretresite) in lase razčešite. Ne spirajte in lase posušite s sušilnikom.

Nadaljujte z nanosom 2. plasti keratina. Pri nanašanju postopajte podobno kot pri barvanju las. Lase razdelite na posamezne pramene in vsakega od njih prečešite, da se bo keratin enakomerno porazdelil po vsej dolžini las. Pustite delovati 15 minut, ne izpirajte, temveč lase spet posušite s sušilnikom in s pomočjo krtače.

Na koncu lase še zlikajte z likalnikom za lase, vsak pramen približno 2–3× po potrebi, pri temperaturi 180 °C. Lase umijte šele 24 ur po nanosu.

Lastnosti

Tip las
za vse vrste las
Učinek
Vlaženje, regeneracija, prehrana
Tip seta
Ugodno pakiranje
Tip lasišča
vse vrste lasišča
Težave z lasmi
za lase brez sijaja

O blagovni znamki Brazil Keratin

Kozmetika Brazil Keratin | Brazil Keratin je prestižna nega za lase z izjemno visokim deležem keratina v vseh izdelkih. Blagovna znamka Brazil Keratin uporablja enkratne regeneracijske in negovalne lastnosti brazilskega keratina, ki med drugim vsebuje tudi veliko količino hranilnih snovi in vitaminov. Izdelki Brazil Keratin vračajo lasem zdravje, mehkobo, sijaj in moč. Uporaba teh izdelkov ne reši le težav s poškodovanimi lasmi, ampak tudi težave z občutljivim lasiščem.
Širok asortiment znamke Brazil Keratin je sestavljen iz ekskluzivnih izdelkov, ki so poleg visoke vsebnosti keratina edinstveni tudi zaradi neobičajnih sestavin, kot so čokolada, zlato ali arganovo olje. Ekskluzivna nega za lase Brazil Keratin je primerna tako za domačo kot za profesionalno uporabo.

Recenzija Brazil Keratin Home