Britney Spears Believe

parfumska voda za ženske 100 ml

2×
Britney Spears Believe parfumska voda za ženske 100 ml
Britney Spears Believe parfumska voda za ženske 100 ml
100 ml
21,90

Koda: BSP0002 | 4 kos na zalogi
kos
DPD
torek 28. 5. 2019
Britney Spears Believe
100 ml | 21,90

Opis parfuma Britney Spears Believe

Britney Spears Believe je lahka cvetno-sadna dišava za nežne ženske in dekleta, ki še vedno verjamejo v pravljice. Vstopite v svet sanj in domišljije, kjer se skupaj družita lepota opojnih cvetov z okusnim in sočnim sadjem. Postanite prozorno čista vila, ki s svojo edinstveno dišavo pritegne pozornost okolja. Uspešna pop pevka, Britney Spears, nenehno ponuja dokaze o tem, da njena ustvarjalnost nima meja. Dokaz temu so njeni odlični parfumi in prav dišava Believe spada med najbolj posrečene. Poskusite na sebi svež zelenkast sok zapeljevanja in vaša krhka ženska duša bo skakala od veselja!

Sveža združitev guave in mandarine vas v prvih trenutkih, ko zavohate odlično dišavo Believe, popolnoma prevzame. Kasneje boste presenečeni z opojno močjo rožnatih popkov, ki šele razpočijo v cvet. Odlična sladka kombinacija ambre, pačulija in okusnih pralinejev se čutno spaja s kožo vašega telesa in zadiši za prijetno dolg čas.

Ponudba parfumov od Britney Spears je zelo široka. Všeč bo tako romantičnim in mirnim dušam kot energičnim in smotrnim ženskam. Ena stvar pa je skupna vsem dišavam pop princese Britney Spears - posebna privlačnost in nenavadna samozavest. Parfum Britney Spears Believe je nedolžna dekliška dišava, polna ljubezni in čutnosti. Pustite se razvajati in verjemite moči svoje ženstvenosti s parfumom Believe od Britney Spears!

Sestava

Zgornje note
guave, mandarina
Srčne note
rožnati popki
Bazne note
jantar, pačuli, pralina
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki Britney Spears

Britney Spears je trenutno t. i. »come back« pevka, ki si prizadeva za ponovno rojstvo zelo uspešne kariere. Njena glasbena era se je začela leta 1992 in svojimi pop skladbami je dobesedno osvojila svet.
Blagovna znamka Britney Spears se je začela relativno kmalu pojavljati tudi na embalaži istoimenskih parfumov. Tako je postala še ena v vrsti zvezdnikov, ki so začeli svoje ime predstavljati in ponujati na lastni znamki parfumov.
Parfumi Britney Spears poskušajo na svoj način posnemati njen življenjski slog. Tako se lahko srečate s svežimi in nežnimi dišavami, pa tudi s ponudbo izrazitih in divjih sestavin, kakršna je sama Britney.

Ocena Britney Spears Believe

Dodajte novo recenzijo

5.0
2 ocena
2
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis