Britney Spears Believe parfumska voda za ženske

4×
Britney Spears Believe parfumska voda za ženske
Britney Spears Believe parfumska voda za ženske
Razprodaja
100 ml
17,10

Koda: BSP0002 | Na zalogi
1
DPD
petek 16. 4. 2021

Opis Britney Spears Believe
Sestava

Britney Spears Believe je lahka cvetno-sadna dišava za nežne ženske in dekleta, ki še vedno verjamejo v pravljice. Vstopite v svet sanj in domišljije, kjer se skupaj družita lepota opojnih cvetov z okusnim in sočnim sadjem. Postanite prozorno čista vila, ki s svojo edinstveno dišavo pritegne pozornost okolja. Uspešna pop pevka, Britney Spears, nenehno ponuja dokaze o tem, da njena ustvarjalnost nima meja. Dokaz temu so njeni odlični parfumi in prav dišava Believe spada med najbolj posrečene. Poskusite na sebi svež zelenkast sok zapeljevanja in vaša krhka ženska duša bo skakala od veselja!

Sveža združitev guave in mandarine vas v prvih trenutkih, ko zavohate odlično dišavo Believe, popolnoma prevzame. Kasneje boste presenečeni z opojno močjo rožnatih popkov, ki šele razpočijo v cvet. Odlična sladka kombinacija ambre, pačulija in okusnih pralinejev se čutno spaja s kožo vašega telesa in zadiši za prijetno dolg čas.

Ponudba parfumov od Britney Spears je zelo široka. Všeč bo tako romantičnim in mirnim dušam kot energičnim in smotrnim ženskam. Ena stvar pa je skupna vsem dišavam pop princese Britney Spears - posebna privlačnost in nenavadna samozavest. Parfum Britney Spears Believe je nedolžna dekliška dišava, polna ljubezni in čutnosti. Pustite se razvajati in verjemite moči svoje ženstvenosti s parfumom Believe od Britney Spears!

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
guave, mandarina
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
rožnati popki
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
pačuli, jantar, pralina
Vrsta dišave
sadne, cvetlične

O blagovni znamki Britney Spears

Britney Spears je trenutno t. i. »come back« pevka, ki si prizadeva za ponovno rojstvo zelo uspešne kariere. Njena glasbena era se je začela leta 1992 in svojimi pop skladbami je dobesedno osvojila svet.
Blagovna znamka Britney Spears se je začela relativno kmalu pojavljati tudi na embalaži istoimenskih parfumov. Tako je postala še ena v vrsti zvezdnikov, ki so začeli svoje ime predstavljati in ponujati na lastni znamki parfumov.
Parfumi Britney Spears poskušajo na svoj način posnemati njen življenjski slog. Tako se lahko srečate s svežimi in nežnimi dišavami, pa tudi s ponudbo izrazitih in divjih sestavin, kakršna je sama Britney.

Recenzija Britney Spears Believe4