Britney Spears Fantasy Midnightparfumska voda prš za ženske

7×
Britney Spears Fantasy Midnight parfumska voda prš za ženske
Britney Spears Fantasy Midnight parfumska voda prš za ženske
1 ml pršilo
0,79

Koda: BSP0055 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 16. 12. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Britney Spears Fantasy Midnight
Sestava

Britney Spears Fantasy Midnight je očarljiva in zapeljiva dišava od znane pevke Britney Spears. Vsako dekle in žensko bo navdušila sadno-cvetlična kompozicija, ki jo sooblikuje aroma vanilije. Najprej vas bo Fantasy Midnight pritegnila z vonjem malin, češenj in sliv. Tako spominja na topel poletni dan v sadnem vrtu. Dišava prehaja v romantične cvetlične tone.

Parfum Britney Spears Fantasy Midnight je primeren za vse ženske, ki hočejo biti očarljive in čutne. Postanite sijoča zvezda na nočnem nebu, ki jo sooblikuje temnomodra steklenička z majhnimi kristali . Dišava je kot ustvarjena za noči polne strasti in razburjenja. S Fantasy Midnight boste v središču pozornosti in boste uživali v večeru, polnem nevezane domišljije.

Harmonični spoj cvetja in sadnih tonov vas ne bo pustil spati. Dišava Britney Spears Fantasy Midnight predstavlja svežino in hkrati sladko sočno opojnost. Odkrili boste samozavest n se počutilio zapeljivo in seksi. Parfum Parfém Britney Spears Fantasy Midnight je za vas najboljši partner za pregrešne noči.

Sestava

Zgornje note
višnja, sliva
Srčne note
frezija, orhideja
Bazne note
vanilija, jantar, mošus
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki Britney Spears

Britney Spears je trenutno t. i. »come back« pevka, ki si prizadeva za ponovno rojstvo zelo uspešne kariere. Njena glasbena era se je začela leta 1992 in svojimi pop skladbami je dobesedno osvojila svet.
Blagovna znamka Britney Spears se je začela relativno kmalu pojavljati tudi na embalaži istoimenskih parfumov. Tako je postala še ena v vrsti zvezdnikov, ki so začeli svoje ime predstavljati in ponujati na lastni znamki parfumov.
Parfumi Britney Spears poskušajo na svoj način posnemati njen življenjski slog. Tako se lahko srečate s svežimi in nežnimi dišavami, pa tudi s ponudbo izrazitih in divjih sestavin, kakršna je sama Britney.

Recenzija Britney Spears Fantasy Midnight