Britney Spears Fantasyparfumska voda za ženske

12×
Britney Spears Fantasy parfumska voda za ženske
Britney Spears Fantasy parfumska voda za ženske
100 ml
23,80

Koda: BSP0020 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Britney Spears Fantasy parfumska voda za ženske
| 1 kos | 23,80
DPD
sreda 25. 9. 2019

Opis parfuma Britney Spears Fantasy

Parfumska voda Britney Spears Fantasy je sladka, sadna in nekoliko izrazita dišava. Kot večina žensk in deklet po vsem svetu, se tudi vi pustite zapeljati v svet fantazije. Vašemu telesu bo šepetal s svojimi očarljivimi esencami v vsakem letnem času.

Naročite si parfum Britney Spears Fantasy in podlezite čaru trenutka. Sami se prepričajte, da gre za pravi biser, ki bo postal del vas.Ne samo zaradi svojega prefinjenega sladkega in prijetnega vonja, ampak zaradi svoje prelepe stekleničke, ki bo postala prava dragocenost na vaši toaletni mizici.

Britney Spears Fantasy ljubijo ženske in dekleta po vsem svetu, ne samo zaradi resnično dolgotrajnega nekoliko izrazitega in čutnega vonja, ampak tudi zato, ker so ravno moški tisti, ki parfumsko vodo na ženskah zelo ljubijo. V njih prebuja notranje občutke nečesa lepega in nepopisnega.

Sestava

Zgornje note
kivi, kutina, liči
Srčne note
bela čokolada, cupcake, jasmin, orhideja
Bazne note
koren irisa, lesne note, mošus
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki Britney Spears

Britney Spears je trenutno t. i. »come back« pevka, ki si prizadeva za ponovno rojstvo zelo uspešne kariere. Njena glasbena era se je začela leta 1992 in svojimi pop skladbami je dobesedno osvojila svet.
Blagovna znamka Britney Spears se je začela relativno kmalu pojavljati tudi na embalaži istoimenskih parfumov. Tako je postala še ena v vrsti zvezdnikov, ki so začeli svoje ime predstavljati in ponujati na lastni znamki parfumov.
Parfumi Britney Spears poskušajo na svoj način posnemati njen življenjski slog. Tako se lahko srečate s svežimi in nežnimi dišavami, pa tudi s ponudbo izrazitih in divjih sestavin, kakršna je sama Britney.

Recenzija Britney Spears Fantasy

5.0
10
2
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis